Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Ολοήμερη Κρουαζιέρα στη Νότια Μύκονο!

/5
88€

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από 22 Μαϊου έως 7 Οκτωβρίου


 

Διάρκεια 8 ώρες – Έναρξη 10:00 π.μ. / Λήξη 18:00 μ.μ.


Χαλαρώστε, απολαύστε τον ήλιο και επισκεφθείτε υπέροχες παραλίες!

 
Συνάντηση στις 09:30 π.μ. στην παραλία του Ορνού όπου θα συναντήσουμε τον ξεναγό σας. Η κρουαζιέρα ξεκινάει στις 10:00 π.μ. κατά μήκος της νότιας ακτής με ένα παραδοσιακό ελληνικό σκάφος. Καιρού επιτρέποντος μπορούμε να περάσουμε στο Τραγονήσι με τις σπηλιές. Θα κάνουμε 3 στάσεις στην παραλία για κολύμπι και snorkeling. Πρώτη στάση στον όρμο του Φραγκιά. Εδώ μπορούμε να απολαύσουμε ένα ωραίο πικνίκ στην παραλία με αναψυκτικά και θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να γευθούμε παραδοσιακό ελληνικό ούζο.
Δεύτερη στάση στον πανέμορφο κόλπο του Καλαφάτη, όπου θα γευματίσουμε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι, θαλάσσια σπορ ή καφέ ή ποτό στο beach club. Στη συνέχεια, τελευταία στάση στον υπέροχο κόλπο του Super Paradise, γνωστό για την ωραία άμμο και το χρώμα της θάλασσας και τα διάσημα beach party του. Εδώ μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμη μπάνιο ή να απολαύσουμε ένα ποτό στο κλαμπ.Επιστρέφουμε στην παραλία του Ορνού στις 18:00 μ.μ. όπου και τελειώνει η κρουαζιέρα μας.

 

Περιλαμβάνεται:

✅ Συνοδός

✅ Γεύμα στην παραλία Καλαφάτης

✅ Πικ-νικ με μεζέ και ούζο


 

Δεν περιλαμβάνεται:

❌ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ & ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο σας

❌ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Φιλοδωρήματα

Ποτά


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν

Παιδιά 4 έως 11 ετών, πληρώνουν 50€


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: