Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Εκδρομή Φαλάσαρνα! Αναχώρηση από Χανιά

/5
32€

Κάθε Τρίτη από Απρίλιο έως Οκτώβριο


 

Από Αγία Μαρίνα, Αγίους Αποστόλους, Γεράνι, Καλαμάκι, Κολυμβάρι, Μάλεμε, Πλατανιά, Σταλό, Ταυρωνίτη, Χανιά κέντρο, Χαλέπα


 

Διάρκεια 8 ώρες / Έναρξη 08:00 π.μ. – Λήξη 17:30 – 18:45 μ.μ.


 

Μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Ελλάδας, που έχει βραβευτεί ως η καλύτερη παραλία της Κρήτης και μια από τις 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης στο παρελθόν. Τα Φαλάσαρνα εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση και αποτελούνται από πέντε συνεχόμενες παραλίες, με τις δύο πιο κεντρικές να είναι οι πιο αγαπημένες. Η κύρια παραλία ονομάζεται Παχειά Άμμος, μια εξωτική παραλία με μήκος 1 χλμ. και πλάτος 150μ. που κόβει την ανάσα. Προσφέρει στους επισκέπτες ατελείωτες ευκαιρίες για χαλάρωση, περιπέτεια και εξερεύνηση. Με τα κρυστάλλινα νερά και τις παραλίες με τη λευκή άμμο, τα Φαλάσαρνα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε. Τα Φαλάσαρνα φημίζονται για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, που θεωρείται το καλύτερο σε όλη την Κρήτη λόγω της θέας στον ορίζοντα, καθώς οι επισκέπτες παρακολουθούν κυριολεκτικά τον ήλιο να βουτάει στη θάλασσα.


 

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

08:00 – 09:20Παραλαβή
10:15Άφιξη στην παραλία (Προαιρετική επίσκεψη με τα πόδια στην Αρχαία Φαλάσαρνα)
17:00Αναχώρηση από την παραλία
17:30 – 18:45Άφιξη στα Χανιά

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, αναλόγως τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες.


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής (Αγία Μαρίνα, Άγιοι Απόστολοι, Γεράνι, Καλαμάκι, Κολυμβάρι, Μάλεμε, Πλατανιάς, Σταλός, Ταυρωνίτης, Χανιά κέντρο, Χαλέπα)

✅ Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

✅ Συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 4 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο.

Παιδιά 5 έως 12 ετών, 50% έκπτωση.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: