Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Ολοήμερη Κρουαζιέρα σε Γραμβούσα και Μπάλο! Αναχώρηση από Ηράκλειο

/5
38€

Κάθε Τετάρτη από Μαϊο έως Οκτώβριο


 

Από Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαρά, Γούβες, Γούρνες, Ηράκλειο κέντρο, Καρτερό, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σίσι, Χερσόνησο κάθε Τετάρτη


 

Διάρκεια 16 ώρες / Παραμονή στη Γραμβούσα περίπου 1 ½  ώρα / Παραμονή στο Μπάλο περίπου 3 ώρες


 

Μία ιδιαίτερη εκδρομή είναι στη Γραμβούσα και το Μπάλο! Πηγαίνοντας προς τα δυτικά του νησιού, η πρώτη μας στάση θα είναι στη Σκαλέτα, κοντά στο Ρέθυμνο, όπου θα έχετε χρόνο να απολαύσετε έναν καφέ ή ένα μικρό πρωινό. Έπειτα θα συνεχίσουμε με προορισμό τον Κίσσαμο, από όπου θα γίνει η επιβίβαση στο πλοίο και θα ξεκινήσει το ταξίδι μας.

Η παραμονή μας στο πλοίο έως τον πρώτο προορισμό θα είναι περίπου μια ώρα. Το πρώτο πράγμα που θα μπορείτε να θαυμάσετε είναι η σπηλιά που μοιάζει περισσότερο με αρχαίο ναυάγιο. Επίσης θα μπορούμε να δούμε το εντυπωσιακό γεωλογικό φαινόμενο της ανύψωσης και βύθισης των δύο πλευρών του νησιού, όπου η δυτική πλευρά ανυψώνεται από 6 έως 9 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με προορισμό την Γραμβούσα, επίσης γνωστή ως το νησί των πειρατών. Η ευρύτερη περιοχή της Γραμβούσας σχηματίζει έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Μεσογείου, καθώς εκεί μπορείτε να βρείτε πάνω από 100 είδη πουλιών και πάνω από 400 είδη φυτών! Μπορείτε να θαυμάσετε το διάσημο φρούριο της Γραμβούσας, χτισμένο από τους Ενετούς το 1579, ψηλά σε έναν βράχο. Αν θέλετε, μπορείτε να σκαρφαλώσετε ψηλά στο φρούριο και να απολαύσετε την υπέροχη θέα, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες.

Μετά από την εξερεύνηση της περιοχής, θα έχετε άπλετο χρόνο για κολύμπι στην υπέροχη παράλια με τα θαυμάσια χρώματα ή για να χαλαρώσετε γευματίζοντας στο πλοίο.

Νωρίς το απόγευμα θα γίνει η αναχώρηση για την λιμνοθάλασσα του Μπάλου, ένα από τα πιο όμορφα μέρη κόσμου! Η θέα της λιμνοθάλασσας θα σας κόψει την ανάσα και θα σας φέρει στο μυαλό τις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής! Αυτές οι περ. 3 ώρες παραμονής στον απόλυτο παράδεισο θα σας μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας και θα συμπληρώσουν το κάδρο των υπέροχων διακοπών σας!


 

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

10:00Άφιξη στην Κίσσαμο (Λιμάνι)
10:20Αναχώρηση για Γραμβούσα
11:20Άφιξη στην Γραμβούσα
13:00Αναχώρηση από Γραμβούσα για Μπάλο
13:30Άφιξη στον Μπάλο
16:30Αναχώρηση από Μπάλο για Κίσσαμο
17:30Άφιξη στην Κίσσαμο (Λιμάνι)

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, αναλόγως τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες.


 

Περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής (Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες, Ηράκλειο κέντρο, Καρτερός, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σίσι, Σταλίδα, Φόδελε, Χερσόνησο)

Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

Έμπειρος συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

Εισιτήριο πλοίου μετ΄επιστροφής (17€ ανά άτομο / 8,50€ παιδιά από 4 έως 12 χρονών) – Πληρωτέα εκεί μετρητοίς

❌ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Μεσημεριανό (7,50€ ανά άτομο) – Ενημερώστε μας αν θέλετε να συμπεριλάβετε το μεσημεριανό στην κράτησή σας – Πληρωτέα εκεί μετρητοίς

Δημοτικός φόρος υπέρ Γραμβούσας (1€ ανά άτομο) – Πληρωτέα  εκεί μετρητοίς

Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση


 

Τρόποι πληρωμής:

  1. Απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας με την χρεωστική σας κάρτα.
  2. Στο γραφείο μας Αρετούσας 38, 1ος όροφος.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς) και αποστολή του αποδεικτικού μεταφοράς.
  4. Mέσω payment link στο mail σας, εύκολα και με ασφάλεια.

Εξόφληση κρατήσεων έως 2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: