Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Άγιος Νικόλαος, Πλάκα, Σπιναλόγκα! Ολοήμερη Εκδρομή | Αναχώρηση από Ηράκλειο

/5
26€

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Κυριακή από Μάρτιο έως Οκτώβριο


 

Από Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες, Ηράκλειο κέντρο, Καρτερό, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σταλίδα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Κυριακή.

Από Αγία Πελαγία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Από Σίσι κάθε Τετάρτη.


 

Διάρκεια 8 ώρες / Παραμονή στο πάρκο ελαιολάδου 30 λεπτά / Παραμονή στον Άγιο Νικόλαο 1 ώρα και 15 λεπτά / Παραμονή στην Πλάκα 3 ½ ώρες (Σπιναλόγκα 1 ½ ώρα)


Παραλαβή νωρίς το πρωί και ξεκινάμε την εκδρομή μας με μία σύντομη στάση 30 λεπτών σε πάρκο ελαιολάδου, όπου θα βιώσουμε την διαδικασία τυποποίησης του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, θα απολαύσουμε αυτό το παγκοσμίως γνωστό προϊόν, καθώς και άλλα αυθεντικά κρητικά προϊόντα, όπως η ρακί και το μέλι.

Αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Λασιθίου, τον Άγιο Νικόλαο. Θα ανακαλύψουμε μαζί αυτήν την όμορφη πόλη, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα καταστήματα ή για ξεκούραση σε ένα από τα καφέ δίπλα από την γραφική και απύθμενη λίμνη Βουλισμένη.

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας προς την Πλάκα, ένα μικρό ψαροχώρι ακριβώς απέναντι από τη Σπιναλόγκα. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό ή κολύμπι. Από εδώ μπορούμε να πάρουμε το καραβάκι για το νησί της Σπιναλόγκας (προαιρετικό), έναν σημαντικό τόπο καθ’όλη την ιστορία καθώς για τους αρχαίους Έλληνες λειτουργούσε ως φυσικό οχυρό για την πόλη του Ολούς (Ελούντα), για τους Σαρακηνούς πειρατές ως κρυψώνα για τα πλοία τους, για τους Ενετούς ως φρούριο, για τους Τούρκους ως οικισμός, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα το νησί αποτελούσε αποικία λεπρών.

Τελευταία στάση μας στην Ελούντα, ένα ψαροχώρι κατά το παρελθόν, που σήμερα έχει μετατραπεί σε διάσημο θέρετρο διακοπών με τα περισσότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Ελλάδα. Άφθονος χρόνος για να περπατήσουμε στο γραφικό λιμάνι και να απολαύσουμε έναν καφέ πριν την επιστροφή μας.

Ένα εκπληκτικό ταξίδι με πολλούς προορισμούς που δεν πρέπει να χάσετε!


 

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

10:15Πάρκο ελαιολάδου και γευσιγνωσία
11:15Άφιξη στον Άγιο Νικόλαο
12:15Αναχώρηση από τον Άγιο Νικόλαο
12:45Άφιξη στην Πλάκα (προαιρετική επίσκεψη στην Σπιναλόγκα – 1 ώρα)
15:45Αναχώρηση από την Πλάκα
16:00Άφιξη στην Ελούντα
17:00Αναχώρηση από την Ελούντα
18:30Άφιξη πίσω στο Ηράκλειο

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, αναλόγως τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής (Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες Ηράκλειο κέντρο, Καρτερός, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σίσι, Χερσόνησο)

Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

✅ Έμπειρος συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

❌ Εισιτήριο πλοίου (10€ ανά ενήλικα/ Παιδιά 4 έως 12 χρονών πληρώνουν μισό εισιτήριο 5€) – Πληρωτέα εκεί μετρητοίς

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Είσοδος στη Σπιναλόγκα (8€ ανά άτομο / Πολίτες χωρών εντός ΕΕ δεν πληρώνουν είσοδο) – Πληρωτέα εκεί μετρητοίς

Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: