Διάρκεια 🌞 Ημερήσια

Ημερήσια Μίνι Κρουαζιέρα στη Ντία! Αναχώρηση από Ηράκλειο

/5
70€

Καθημερινά από Μαϊο έως Οκτώβριο


 

Πρωινή επιλογή: 09:00 – 13:30 / Απογευματινή επιλογή: 16:30 – 21:00


 

Διάρκεια 4 ώρες και 30 λεπτά


Σημείο συνάντησης πάρκινγκ καφέ Μαρίνα στο λιμάνι στις 08:50 π.μ. ή στις 16:20 μ.μ.

Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 08:50 ή στις 16:20 (παραλαβή από/προς το σημείο διαμονής σας με έξτρα κόστος +10€ ανά άτομο). και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το σκάφος, όπου ο καπετάνιος μάς καλωσορίζει στο πλοίο και μας προσφέρει ένα ποτό καλωσορίσματος (καφέ ή χυμό). Μετά την τακτοποίησή μας, ακολουθεί μία σύντομη ενημέρωση για την ασφάλεια εν πλω (σωσίβια κλπ.) Έπειτα φεύγουμε για τη Ντία στον κόλπο του Αγίου Γεωργίου.

Το ταξίδι διαρκεί συνήθως 45 έως 60 λεπτά ανάλογα με τον καιρό. Άφιξη στον κόλπο του Αγίου Γεωργίου και ελεύθερος χρόνος για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα (με εξοπλισμό), ηλιοθεραπεία και ψάρεμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται υπό την καθοδήγηση του καπετάνιου ή του βοηθού. Επιπλέον, παρέχονται σνακ, σαλάτα και επιδόρπια με φρούτα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία ποτών, όπως κόκκινο ή λευκό κρασί. Όλα τα ποτά περιλαμβάνονται στην τιμή.


 

Περιλαμβάνεται:

Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος

Εξοπλισμός Ψαρέματος

Εξοπλισμός Κολύμβησης

Μεσημεριανό (σνακ, σαλάτα, επιδόρπιο με φρούτα και ποτά)

Καπετάνιος και βοηθός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς το σημείο διαμονής σας +10€ ανά άτομο (Αγία Πελαγία, Ανάληψη, Ανισσαρά, Αμμουδάρα, Γούβες, Γούρνες, Καρτερό, Κοκκίνη Χάνι, Σταλίδα, Μάλια, Χερσόνησο) – Πληρωτεά κατά την κράτηση

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Φιλοδωρήματα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 2 ετών, δωρεάν


 

Τρόποι πληρωμής:

  1. Απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας με την χρεωστική σας κάρτα.
  2. Στο γραφείο μας Αρετούσας 38, 1ος όροφος.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς) και αποστολή του αποδεικτικού μεταφοράς.
  4. Mέσω payment link στο mail σας, εύκολα και με ασφάλεια.

Εξόφληση κρατήσεων έως 2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας πριν προβείτε σε κράτηση καθότι η διαθεσιμότητα κλείνει γρήγορα!
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής και στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου (στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητα για τον έλεγχο από το λιμενικό)
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο συνάντησης ή παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: