Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Κρουαζιέρα Γραμβούσα & Μπάλος! Αναχώρηση από Χανιά

/5
30€

Καθημερινά από Μάιο έως Οκτώβριο


 

Από Αγία Μαρίνα, Αγίους Αποστόλους, Γεράνι, Καλαμάκι, Κολυμβάρι, Μάλεμε, Πλατανιά, Σταλό, Ταυρωνίτη, Χανιά κέντρο, Χαλέπα


 

Συνολική διάρκεια 11 ώρες / Παραμονή στην Γραμβούσα 3 ώρες περίπου / Παραμονή στον Μπάλο 1 ½ ώρα


 

Παραλαβή νωρίς το πρωί και ξεκινάμε με προορισμό το λιμάνι της Κισσάμου.

Άφιξη στο λιμάνι της Κισσάμου στις 10:00

Σύντομη 40λεπτη παραμονή στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο στις 10:40. Άφιξη μετά από 1 ώρα στις 11:50 στην Γραμβούσα. Ελεύθερος χρόνος περίπου 3 ώρες για κολύμπι και ηλιοθεραπεία.

Σας προτείνουμε να δείτε το ναυάγιο δίπλα από το λιμάνι της Γραμβούσας, χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής και κομμάτι της ιστορίας του νησιού, καθώς και το Φρούριο που χτίστηκε πάνω στον βράχο το 1579 από τους Ενετούς, προκειμένου να προστατεύσουν τα πλοία τους από τις επιθέσεις των Οθωμανών κουρσάρων. Μην παραλείψετε να ανεβείτε στην κορυφή του Φρουρίου για να θαυμάσετε και να φωτογραφήσετε τη φαντασμαγορική θέα. Δίπλα στην παραλία υπάρχει και το μικρό ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ πάνω στο Φρούριο σώζεται ο Ναός της Παναγία της Κλεφτρίνας.

Επειδή η περιοχή ανήκει στο πανευρωπαϊκό δίκτυο προστασίας Natura 2000, δεν προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες στο νησί και απαγορεύεται η διανυκτέρευση. Σας προτείνουμε είτε να έχετε μαζί σας τρόφιμα και νερό είτε να τα προμηθευτείτε από το μπαρ του πλοίου. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι προστατευόμενη περιοχή, στην παραλία υπάρχουν πρόχειρες καντίνες και ομπρέλες.

Επόμενη στάση μας η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Αναχώρηση στις 14:45 και άφιξη μετά από 15 λεπτά στις 15:00. Ελεύθερος χρόνος 1 ½ ώρα για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και ξεκούραση.

Ο Μπάλος αποτελεί σίγουρα την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης, ένα πολύ αγαπημένο θέμα όλων των τουριστικών οδηγών της Ελλάδας. Η θάλασσα είναι πολύ ρηχή και ζεστή, ιδανικός προορισμός και για μικρά παιδιά. Το καλοκαίρι η παραλία κατακλύζεται καθημερινά από εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι φτάνουν ως επί το πλείστον με καραβάκι από την Κίσσαμο.

Επιβίβαση στις 16:30 από τον Μπάλο και επιστροφή στο λιμάνι της Κισσάμου, όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο μας για την επιστροφή μας στο Ηράκλειο, με άφιξη ενδεικτικά στις 18:30 με 19:30.


 

Πρόγραμμα:

08:00 – 09:20Παραλαβή από συγκεκριμένα σημεία
10:00Άφιξη στο λιμάνι της Κισσάμου
10:40Αναχώρηση από την Κίσσαμο
11:50Άφιξη στην Γραμβούσα
14:45Αναχώρηση από την Γραμβούσα
15:00Άφιξη στον Μπάλο
16:30Αναχώρηση από τον Μπάλο
17:35Άφιξη στο λιμάνι της Κισσάμου
18:30 – 19:30Αφιξη στο ξενοδοχείο

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, αναλόγως τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες.


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Παραλαβή από/προς συγκεκριμένα σημεία παραλαβής

✅ Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

✅ Συνοδός


 

Δεν Περιλαμβάνεται:

Εισιτήρια πλοίου και δημοτικός φόρος υπέρ Γραμβούσας (20€ ανά ενήλικα / Παιδιά έως 11 ετών πληρώνουν 10€) – Πληρωτέα εκεί μετρητοίς

❌ Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο.

Παιδιά 3 έως 12 ετών 50% έκπτωση.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά.

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά.


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.
  3. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  4. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 237 200 ή στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: