40€

Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από Απρίλιο έως Οκτώβριο


 

Από Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες, Ηράκλειο κέντρο, Καρτερός, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Χερσόνησος

Από Σίσι κάθε Τρίτη

Από Φόδελε κάθε Τρίτη και Παρασκευή


 

Διάρκεια 11 ώρες / Παραμονή στα Χανιά 2 ώρες / Παραμονή στη Λίμνη Κουρνά 1 ½ ώρα / Παραμονή στο Ρέθυμνο 1 ώρα και 15 λεπτά


Αυτή η εκδρομή μας οδηγεί στα δυτικά της Κρήτης  και η πρώτη μας στάση είναι τα Χανιά, μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Κρήτης. Ήταν μία από τις πιο σημαντικές Μινωικές πόλεις και η μητέρα των αρχαίων πόλεων, σύμφωνα με αρχαίους συγγραφείς.

Η πόλη χωρίζεται στην παλιά πόλη, με το καταπληκτικό λιμάνι και την καινούρια πόλη με τα ενετικά τείχη. Η παλιά πόλη είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Μεσογείου και την αποκαλούν « Η Βενετία της ανατολής». Μπορούμε να θαυμάσουμε δείγματα από όλους τους πολιτισμούς που πέρασαν από εδώ: αρχαιολογικά μινωικά αξιοθέατα, τούρκικους μιναρέδες και τζαμιά, μουσουλμανικές συνοικίες, Ενετικά φρούρια, σιντριβάνια, πλατείες, την Λότζια και τον φάρο. Μπορούμε να επισκεφτούμε την διάσημη αγορά που στεγάζει παραδοσιακά μικρά καταστήματα και ταβέρνες και να αγοράσουμε σουβενίρ ή δερμάτινα είδη σε πολύ καλές τιμές.

Αφήνοντας αυτή τη θαυμάσια πόλη πίσω μας, ο επόμενος προορισμός μας θα είναι η Λίμνη Κουρνά, με το γλυκό νερό, η μοναδική στην Κρήτη. Ένας θαυμάσιος υδροβιότοπος με σπάνια είδη ψαριών και πουλιών, όπως χέλια, δίχρωμες χελώνες, τεράστια χρυσόψαρα, που κάνουν την λίμνη μια θαυμάσια τοποθεσία για να απολαύσετε το μπάνιο σας, έναν περίπατο ή ακόμα και το γεύμα σας. Ολόκληρη η περιοχή του Κουρνά είναι προστατευόμενη και ανήκει στο πρόγραμμα Natura 2000.

Η τελευταία στάση μας θα είναι στο Ρέθυμνο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Κρήτη με τα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα Οθωμανικά και Ενετικά μνημεία, όπου μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στα μικρά σοκάκια της παλιάς πόλης, να επισκεφθούμε το τούρκικο μιναρέ και το ενετικό κάστρο ή απλά να απολαύσουμε τον καφέ μας στο λιμάνι.

Μια εκδρομή που θα σας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή με τα αξιοθέατά της, τις μυρωδιές και τις εικόνες της!


 

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

10:00 Σύντομη στάση στην Σκαλέτα για πρωινό
10:15 Αναχώρηση από την Σκαλέτα
11:30 Άφιξη στα Χανιά
13:30 Αναχώρηση από τα Χανιά
14:15 Άφιξη στην λίμνη Κουρνά (μεσημεριανό και κολύμπι)
15:45 Αναχώρηση από την λίμνη Κουρνά
16:15 Άφιξη στο Ρέθυμνο
17:30 Αναχώρηση από το Ρέθυμνο
19:00 Άφιξη στο Ηράκλειο

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, αναλόγως τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες.


 

Περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής (Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες Ηράκλειο κέντρο, Καρτερός, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σίσι, Φόδελε, Χερσόνησος)

Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

Έμπειρος συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο.

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση.


 

Τρόποι πληρωμής:

  1. Απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας με την χρεωστική σας κάρτα.
  2. Στο γραφείο μας Αρετούσας 38, 1ος όροφος.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς) και αποστολή του αποδεικτικού μεταφοράς.
  4. Mέσω payment link στο mail σας, εύκολα και με ασφάλεια.

Εξόφληση κρατήσεων έως 2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: