Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Ολοήμερη Κρουαζιέρα στη Μαγική Σαντορίνη! Αναχώρηση από Ηράκλειο

/5
155€

Καθημερινά από Απρίλιο έως Οκτώβριο


 

Από Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαρά, Γούβες, Γούρνες, Καρτερό, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σταλίδα, Χερσόνησο


 

Διάρκεια 11 ώρες περίπου

Αναχώρηση από Ηράκλειο 08:00, Άφιξη στη Σαντορίνη 09:50 – Αναχώρηση από Σαντορίνη 16:05, Άφιξη στο Ηράκλειο 17:45


 

Παραμονή στα Φηρά 2 ώρες / Παραμονή στην Οία περίπου 1 ½ ώρα


 

Επιβίβαση στo λιμάνι του Ηρακλείου

Στο λιμάνι αναχώρησης οι εκδρομείς θα βρουν το κιόσκι της SEAJETS, όπου επιδεικνύοντας το voucher (δελτίο συμμετοχής) από το πρακτορείο θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους στα οποία θα αναγράφεται ο αριθμός του λεωφορείου τους.


 

Άφιξη στη Σαντορίνη

Το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί περίπου 1 ώρα και 55 λεπτά έως 2 ώρες και 15 λεπτά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες από το λιμάνι του Ηρακλείου. Στην έξοδο του πλοίου, οι συνοδοί μας με διακριτικά της SEAJETS και ταμπελάκια με τον αριθμό λεωφορείου θα υποδεχτούν τους επισκέπτες και θα τους βοηθήσουν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία.


 

Πρώτη Στάση: Οία

Εν συνεχεία, τα πούλμαν αναχωρούν για Οία. Εκεί οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν για 2 ώρες. Τις ημέρες που υπάρχει αυξημένη κίνηση, το πρόγραμμα ενδέχεται να διαφοροποιείται και τα πούλμαν να πραγματοποιούν πρώτη στάση στα Φηρά.


 

Δεύτερη Στάση: Φηρά

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα ακούσουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον συνοδό τους . Αφού φτάσουν στα Φηρά, οι εκδρομείς θα παραμείνουν για 1 μιση ώρα περίπου και έχουν την επιλογή να συνεχίσουν την παραμονή τους στα Φηρά για το υπόλοιπο της εκδρομής, ή να επιλέξουν την εκδρομή του Ηφαιστείου.


 

Επιλογή εκδρομής στο Ηφαίστειο

Από τα μέσα Μαΐου, οι εκδρομείς θα έχουν την επιλογή να επισκεφτούν το Ηφαίστειο της Σαντορίνης (20€ ανά άτομο – πληρωτέα μετρητοίς στο λεωφορείο). Όσοι το επιλέξουν θα απολαύσουν από κοντά την ομορφιά του Ηφαιστείου και θα έχουν την επιλογή να κάνουν μπάνιο στις θερμές πηγές


 

Περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής (Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαράς, Γούβες, Γούρνες, Καρτερός, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σταλίδα, Χερσόνησο)

Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Seajets

Τοπικός συνοδός / ξεναγός

Εκδρομές σε Οία και Φηρά


 

Δεν περιλαμβάνεται:

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Εκδρομή στο ηφαίστειο  (20€ ανά άτομο / 10€ παιδιά 4 – 10 χρονών) – Πληρωτέα εκεί μετρητοίς

❌ Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο.

Παιδιά 4 έως 10 ετών, 50% έκπτωση.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 3 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής και στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου (στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητα για τον έλεγχο από το λιμενικό)
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: