Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Ολοήμερη Κρουαζιέρα στη Ντία! Αναχώρηση από Ηράκλειο

/5
85€

Καθημερινά από Μαϊο έως Οκτώβριο


 

Πρωινή επιλογή: 09:00 – 16:00 / Απογευματινή επιλογή: 14:00 – 21:00


 

Συνολική διάρκεια 7 ώρες


 

Σημείο συνάντησης πάρκινγκ καφέ Μαρίνα στο λιμάνι στις 08:50 π.μ. ή στις 13:50 μ.μ.

Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 08:50 ή στις 13:50 (παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής από/προς το σημείο διαμονής σας με έξτρα κόστος 10€ ανά άτομο).

Επιβίβαση στο ιστιοπλοϊκό μας σκάφος. Εκεί θα συναντήσουμε τον καπετάνιο, ο οποίος θα μας προσφέρει ένα ποτό καλωσορίσματος (καφέ ή χυμό). Τακτοποίηση στο σκάφος και ακολουθεί μία σύντομη ενημέρωση για την ασφάλεια εν πλω (σωσίβια κλπ.)

Έπειτα σαλπάρουμε για τη Ντία. Το ταξίδι διαρκεί συνήθως 45 έως 60 λεπτά ανάλογα με τον καιρό. Άφιξη στον κόλπο του Αγίου Γεωργίου και ελεύθερος χρόνος για κολύμπι, κολύμβηση, ηλιοθεραπεία και ψάρεμα. Όλες οι δραστηριότητες γίνονται υπό την καθοδήγηση του καπετάνιου ή του βοηθού. Επιπλέον, παρέχεται πλήρες μενού που προετοιμάζεται πάνω στο σκάφος από τον καπετάνιο και τον βοηθό. Το μενού περιλαμβάνει τζατζίκι, ντάκο, ελιές, χωριάτικη σαλάτα και για κυρίως πιάτο μακαρονάδα θαλασσινών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία ποτών, όπως κόκκινο ή λευκό κρασί, αναψυκτικό και μπύρα. Όλα τα ποτά περιλαμβάνονται στην τιμή.

Η Ντία αποτελεί προστατευόμενη περιοχή Natura, λόγω της πολύ σημαντικής βιοποικιλότητάς της. Στο νησί δεν υπάρχουν καθόλου υποδομές, εκτός από μία ερειπωμένη ταβέρνα δίπλα στο μοναδικό λιμάνι του νησιού, στον όρμο του Αγίου Γεωργίου. Από εκεί ξεκινάει ένα μονοπάτι που οδηγεί στην όμορφη εκκλησία της Αναλήψεως.


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος

✅ Εξοπλισμός Ψαρέματος

✅ Εξοπλισμός Κολύμβησης

✅ Μεσημεριανό

✅ Καπετάνιος και βοηθός


 

Δεν Περιλαμβάνεται:

❌ Μεταφορά από και προς το σημείο διαμονής σας+10€ ανά άτομο

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Φιλοδωρήματα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 2 ετών, δωρεάν


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας πριν προβείτε σε κράτηση καθότι η διαθεσιμότητα κλείνει γρήγορα!
  2. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο συνάντησης ή παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.
  3. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής και στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου (στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητα για τον έλεγχο από το λιμενικό)
  4. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 237 200 ή στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: