Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Εκδρομή Μαγευτικό Ελαφονήσι! Αναχώρηση από Ηράκλειο

/5
40€

Κάθε Παρασκευή από Ιούνιο έως Οκτώβριο


 

Από Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαρά, Γούβες, Γούρνες, Ηράκλειο κέντρο, Καρτερό, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Μπαλί, Σίσι, Σταλίδα, Φόδελε, Χερσόνησο.


Διάρκεια 15 ώρες / Παραμονή στο Ελαφονήσι 4½ ώρες


Μία εκδρομή που δεν θέλετε να χάσετε! Θα περάσουμε την ημέρα στο νοτιοδυτικότερο σημείο του νησιού, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες. Το Ελαφονήσι είναι ένας τόπος εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα Προστασίας Natura 2000 και αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό.

Το Ελαφονήσι είναι ένας παράδεισος στη γη – ένας παράδεισος απαράμιλλης ομορφιάς. Η λευκή και ροζ άμμος που σχηματίζεται από χιλιάδες σπασμένα κοχύλια και τα καταγάλανα νερά του θυμίζουν έναν χαμένο παράδεισο. Κάντε μια βουτιά στα ζεστά τροπικά νερά και χαλαρώστε κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.


 

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

11:00Άφιξη στο Ελαφονήσι
15:30Αναχώρηση από το Ελαφονήσι
19:30Άφιξη στο Ηράκλειο

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, αναλόγως τις κυκλοφοριακές και καιρικές συνθήκες


 

Περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής  (Αγία Πελαγία, Αμμουδάρα, Ανάληψη, Ανισσαρά, Γούβες, Γούρνες, Ηράκλειο κέντρο, Καρτερό, Κοκκίνη Χάνι, Μάλια, Σταλίδα, Φόδελε, Χερσόνησο)

Μεταφορές βάσει προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο

Συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο.

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: