4ήμερη Πασχαλινή Εκδρομή στη Νάξο | Αναχώρηση 3 Μαΐου Ακτοπλοϊκώς από Ηράκλειο με SeaJets

τιμή από 445 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 3 Μαΐου – Επιστροφή 6 Μαΐου


 

1η ΗΜΕΡΑ:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις για την Νάξο. Άφιξη στις επιβίβαση στο λεωφορείο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Έπειτα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου  . Διανυκτέρευση.


 

2η ΗΜΕΡΑ:  ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση  για να γνωρίσουμε όμορφα τοπία και τα πανέμορφα χωριά. Πρώτη μας στάση στο Σαγκρί όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό της Δήμητρας, Συνεχίζουμε στο χωριό Δαμαλά όπου θα δούμε το εργαστήριο αγγειοπλαστικής όπου με ένα κομμάτι πυλό θα μας δείξουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα σε οποιαδήποτε μορφή και εν συνεχεία επίσκεψη στο παλιό ελαιοτριβείο όπου θα δούμε τη διαδικασία εξαγωγής λαδιού. Αναχώρηση για την επόμενη στάση μας στο Χαλκί, με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Σε απόσταση 5΄ θα  βρίσκεται η επόμενη στάση μας στην Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία ( αρχαιολογικό, γεωλογικό & λαογραφικό )  όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο – περίπου δύο ώρες για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση από την Απείρανθο αργά το μεσημέρι και περνώντας από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος  σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν (10’ στάση για φωτογραφίες). Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία , αμέσως μετά την Ανάσταση ακολουθεί Αναστάσιμο Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.


 

3η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ

Πρωινό και ακολουθεί πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα της Νάξου με φαγητό-ποτό και μουσική. Ελεύθερο απόγευμα στο νησί για να το αξιοποιήσετε όπως θέλετε , για βόλτα και χαλάρωση. Διανυκτέρευση.


 

4η ΗΜΕΡΑ ΝΑΞΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ) – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για βόλτα και ψώνια πριν την αναχώρηση μας .Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Νάξου επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Νάξος – Ηράκλειο με την Sea Jet σε οικονομική θέση

✅ Μεταφορές, περιηγήσεις & εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα

✅ Τρείς διανυκτερεύσεις στο Aeolis Boutique Hotel 3*

✅ Εκδρομή και ξενάγηση στον γύρο του νησιού

✅ Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας

✅ Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα

✅ Έμπειρος συνοδός - αρχηγός καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής

✅ Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Ο φόρος διαμονής, πληρώνεται στο ξενοδοχείο

Τιμές

445€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς

Παιδιά 5 έως 10 ετών 375€ στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου +90€

Share

Άλλα πακέτα