Εκδρομή στον Έβρο | 13 Ιουνίου ακτοπλοϊκώς από Ηράκλειο

τελική τιμή 520 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 13 Ιουνίου – Επιστροφή 21 Ιουνίου ακτοπλοϊκώς από Ηράκλειο


1η ημέρα: Αρχάνες- Ηράκλειο- Πειραιάς

Συγκέντρωση στο ΚΑΠΗ Αρχανών και αναχώρηση με το πούλμαν για το λιμάνι του Ηρακλείου . Άφιξη στο λιμάνι επιβίβαση στο πλοίο-τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

2η ημέρα: Πειραιάς- Κομοτηνή

Άφιξη νωρίς το πρωί στον Πειραιά , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ-φαγητό –ξεκούραση. Άφιξη στην Κομοτηνή, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας κι χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.


 

3Η ημέρα: Κομοτηνή- Ορεστιάδα μέσω ΑλεξανδρούποληςΦέρες- Σουφλί- Διδυμότειχο- Ορεστιάδα- Κομοτηνή

Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την Ορεστιάδα,αφού πρώτα  κάνουμε στάση για καφέ στο Σουφλί, την πόλη που φημίζεται  με τα υπέροχα μεταξωτά, στη συνέχεια Ορεστιάδα για φαγητό και γνωριμία με την όμορφη πόλη, το απόγευμα στο Διδυμότειχογια το απογευματινό καφεδάκι μας .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Κομοτηνή .Το βράδυ ελεύθερο, για την περιήγηση μας στην πόλη. Διανυκτέρευση.


 

4Η ημέρα: Κομοτηνή- Δέλτα Έβρου- Αλεξανδρούπολη για καφέ και φαγητό- Κομοτηνή

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για να επισκεφτούμε τοΔέλτα Έβρουόπου θα ενημερωθούμε για το σημαντικό αυτό βιότοποκαι στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αλεξανδρούπολη όπου θα παραμείνουμε για καφέ και φαγητό όποιος θέλει. Στην συνέχεια επιστροφή στην Κομοτηνή . Διανυκτέρευση .


 

5Η ημέρα: Κομοτηνή- Ξάνθη- Πομακοχώρια- Πόρτο Λάγος- Κομοτηνή

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε  τον ΕΧΙΝΟ, ένα χαρακτηριστικό χωριό των Πομάκων(οι  Πομάκοι είναι απόγονοι  του  Μ. Αλεξάνδρου  Έλληνες  στην  υπηκοότητα, Μουσουλμάνοι  στο  Θρήσκευμα)  θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας , και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την όμορφη και ιδιαίτερη  πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, σχετική παραμονή κι επιστροφή στην Κομοτηνή στο ξενοδοχείο μας.


 

6Η ημέρα: Κομοτηνή- Καβάλα- Σουρωτή- Τάφος Παϊσίου- Θεσσαλονίκη

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την πόλη της Καβάλας, και στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την ΣΟΥΡΩΤΗ για να επισκεφτούμε την ιερή Μονή Αγ.Θεολόγου (απαραίτητη κατάλληλη ενδυμασία) όπου πέρασε τις τελευταίες μέρες της ζωής του και σήμερα φιλοξενείται και ο τάφος του ΑΓ.ΠΑΙΣΙΟΥ. σχετική παραμονή και αναχώρηση για την πόλη της Θεσσαλονίκης όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε για να κάνουμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη και θα έχουμε χρόνο για καφέ & γεύμα.  στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.


 

7Η ημέρα: Θεσσαλονίκη- Περιήγηση στην πόλη

Πρωινό και αναχώρηση για να  κάνουμε την περιήγηση της πόλης όπου  ανάμεσα στα άλλα αξιοθέατα θα δούμε τον Λευκό Πύργο, σήμα – σφραγίδα της Θεσσαλονίκης, την θριαμβική αψίδα του Γαλερίου, στήθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά την νίκη του Καίσαρα Γαλέριου Βαλέριου Μαξιμιανού, το Μουσείο Βεργίνας, το Ναό του Αγίου Δημητρίου, το Ναό της Αγίας Σοφίας, και τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. Μεταφορά  στο  ξενοδοχείο . διανυκτέρευση.


 

8Η ημέρα: Θεσσαλονίκη- Βεργίνα- Πειραιάς

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας – ξενάγηση στο χώρο,  Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

9Η ημέρα: Ηράκλειο- Αρχάνες

Νωρίς το πρωί άφιξη στο Ηράκλειο με τις καλύτερες εντυπώσεις για την εκδρομή μας , επιβίβαση στο πούλμαν κι επιστροφή στις Αρχάνες


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅Πούλμαν από Αρχάνες –Λιμάνι Ηρακλείου-Αρχάνες

✅Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με  πλοίο  των  Μινωικών  Γραμμών

✅Μεταφορές-εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

✅4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο  Στην Κομοτηνή με πρωινό

✅2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη με πρωινό

✅Συνοδός του γραφείου μας

✅Ασφάλεια αστικής ευθύνης

✅Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❌Είσοδοι σε αρχαιολογικούς  χώρους και μουσεία

❌Οι φόροι διαμονής των ξενοδοχείων.

Τιμές

520€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

660€ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο


 

Διαφορά τιμής σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα € 65 το άτομο.

 

Share

Άλλα πακέτα