4ήμερη Εκδρομή στη Μήλο | Αναχώρηση 25 Αυγούστου από Ηράκλειο

τελική τιμή 375 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 25 Αυγούστου πρωί – Επιστροφή 29 Αυγούστου πρωί


 

1η μέρα  25/8 Κυριακή ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΜΗΛΟΣ:

Συγκέντρωση  το πρωί 08.30 στο Λιμάνι Ηρακλείου, και αναχώρηση με το Ημερήσιο  δρομολόγιο των Μινωικών γραμμών (αναχ.09.30) . Άφιξη το μεσημέρι ( 13.50 μμ ) στο λιμάνι του Αδάμαντα  στη Μήλο,  πάμε στα ξενοδοχεία μας, τακτοποίηση.  Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί ή μπάνιο σε κάποια από τις πολλές παραλίες  του νησιού (Παπικινού, Παλιοχώρι, Αχιβαδολίμνη, Προβατάς, Φυριπλάκα, Κάναβα (με ιαματικά, θερμά νερά), κτλ. Υπάρχουν οργανωμένα δρομολόγια με το ΚΤΕΛ με μικρό αντίτιμο 2€ /ανά διαδρομή, επιστροφή στον Αδάμαντα, διανυκτέρευση.


 

2η μέρα Δευτέρα 26/8 ΜΗΛΟΣ:

Μετά το πρωινό ημερήσια εκδρομή με πούλμαν , και θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα Πλάκα όπου μπορούμε να χαρούμε  τις ομορφιές της. Ο λόφος του κάστρου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι εκκλησίες, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν μια όμορφη εικόνα της ΠΛΑΚΑΣ, που αγναντεύει από ψηλά το πέλαγος. Μπορούμε να δούμε  την εκκλησία της Παναγίας της Κορφιάτισσας, της Παναγίας της Θαλασσίτρας με τη μοναδική θέα στο πέλαγος, και ειδικά το Ηλιοβασίλεμα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου(ατομικά έξοδα) με εκπληκτικά ευρήματα από τη νεολιθική εποχή έως την ύστερη αρχαιότητα, και το υπέροχο γλυπτό της Αφροδίτης της Μήλου(αντίγραφο) μια και το κλεμμένο πρωτότυπο βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Έπειτα στην Τρυπητή θα επισκεφθούμε το Αρχαίο θέατρο και το σημείο όπου βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης, τις Κατακόμβες του νησιού που αποτελούν το αρχαιότερο μνημείο της χριστιανοσύνης και μαζί με τις κατακόμβες της Ρώμης και των Αγίων Τόπων είναι από τα πιο γνωστά και αξιόλογα μνημεία παγκοσμίως. Γι΄αυτό το λόγο εξάλλου η Μήλος έχει χαρακτηριστεί «Ιερό Νησί». Στάση στο Σαρακήνικο , την πιο φωτογραφημένη παραλία της Μήλου, στη συνέχεια στα γραφικά Πολλώνια θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και το φαγητό μας. Το απόγευμα επιστροφή στο  ξενοδοχείο μας στον Αδάμαντα όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καφέ, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και η νυχτερινή ζωή της Μήλου επικεντρώνεται στον ΑδάμανταΔιανυκτέρευση.


 

3η μέρα Τρίτη 27/8  ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΗΛΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ:

Μετά από το πρωινό μας, (αναλόγως καιρικών συνθηκών),θαλάσσια εκδρομή  «Ο  γύρος της Μήλου» στις παραθαλάσσιες ομορφιές της Μήλου & στάση στην Κίμωλο. (θα κάνουμε το γύρο όλης της Μήλου, με στάσεις για μπάνιο στο Κλέφτικο, Γέρακα, Κάλαμο, Φυροπόταμο ή Πλάθιαινα, Κίμωλο, με στάση στο λιμάνι της 1ωρ &40’, να την επισκεφτούμε & γεύμα). Επιστροφή το απόγευμα 18.30 στον Αδάμαντα, διανυκτέρευση (Εναλλακτικά- μπορούμε να πάμε Ημερήσια εκδρομή στην Κίμωλο από το λιμάνι στα Πολλώνια (έξοδα ατομικά)


 

4η μέρα Τετάρτη 28/8   ΜΗΛΟΣ:

Μετά από το πρωινό μας, ελεύθερη πρωινό για βόλτα στον Αδάμαντα. Προτείνουμε να επισκεφτείτε (έξοδα ατομικά) το εκπληκτικό Μεταλλευτικό Μουσείο στον  Αδάμαντα που προβάλλει την μεταλλευτική ιστορία του νησιού με εργαλεία εξόρυξης, πετρώματα, ορυκτά και χάρτες,  φιλοξενεί ιδιαίτερες συλλογές όπως η έκθεση προϊστορικών εργαλείων από οψιδιανό και θεωρείται μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα . Σε μικρή αίθουσα του προβάλλεται βίντεο που αναφέρεται στην ζωή των παλαιών (Ανοίγει στις 10.00πμ). Συγκέντρωση το μεσημέρι 13.30 στο λιμάνι, και επιβίβαση στο Ημερήσιο πλοίο των Μινωικών γραμμών για το Ηράκλειο(αναχ.13.45 περιπ), άφιξη στο Ηράκλειο το απόγευμα 18.45 . Τέλος εκδρομής.


 

Σημειώσεις:

  1. Περιορισμένος αριθμός δωματίων. Προτεραιότητα αναλόγως των εγγραφών.
  2. Εγγραφές με προκαταβολή έως 15/6 και εξόφληση έως 14/8

 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΜΗΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ με ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ σε οικονομική θέση

✅ Τρεις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στο κέντρο του Αδάμαντα,  με πρωινό καθημερινά***

✅ Ημερήσια εκδρομή στη Μήλο με σύγχρονο, κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα

✅ Συνοδός /Αρχηγός καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής.

✅ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.

✅ Ατομικές αποδείξεις

*** Τα διαθέσιμα ξενοδοχεία είναι Anezina, Meltemi, Portiani από μερικά δωμάτια στο καθένα ανάλογα με τη σειρά των κρατήσεων (λόγω έλλειψης μεγάλων μονάδων στο νησί)

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Φόρος Διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο

❌ Εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων, Μουσεία, θαλάσσιες κρουαζιέρες, γεύματα, ποτά και οτιδήποτε προαιρετικό

❌Η Προαιρετική ολοήμερη θαλάσσια κρουαζιέρα «Γύρος της Μήλου» 47€/άτομο τιμή γκρουπ με προ κράτηση (Αναχώρηση από Αδάμαντα στις 09:00 και επιστροφή στις 18:30)

Τιμές

375€ ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

Παιδί 4 έως 12 ετών 259€ στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς του

Μονόκλινα δωμάτια κατόπιν διαθεσιμότητας

Share

Άλλα πακέτα