Ημερήσιες εκδρομές από Ηράκλειο

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο διαθέτει την τέλεια “συνταγή” χάρη στην οποία προσφέρει μία εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών ακόμη κι αν πρόκειται για μία μόνο ημέρα! Οργανώνουμε τις μονοήμερες εκδρομές από Ηράκλειο με βασικά “συστατικά” τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, είτε αυτές είναι απλή αναψυχή, εξόρμηση στη φύση, επίσκεψη σε ιστορικά σημεία με την καθοδήγηση έμπειρου οδηγού ή ακόμη πιο στοχευμένα μπορούμε να οργανώσουμε εκδρομή με θέμα την γευσιγνωσία ή την οινογνωσία, κρυμμένους θησαυρούς της Κρήτης φυσιολατρικού περιεχομένου  ή αρχαιοελληνικού! Η λίστα είναι ατελείωτη και θέλουμε να την μοιραστούμε όλη μαζί σας για να δείτε και εσείς την μαγεία που περιβάλει το νησί μας!

Ακόμη σας προσφέρουμε ημερήσιες κρουαζιέρες από Ηράκλειο σε κοντινά πανέμορφα νησάκια, όπως η Νήσος Ντια απέναντι από την πόλη του Ηρακλείου, ή στην Χρυσή στα νότια της Ιεράπετρας, στον Κόλπο της Ελούντας και στην Κολοκύθα, ή απλά ακολουθώντας την ακτογραμμή της Κρήτης και σταματώντας σε ειδυλλιακούς κολπίσκους με κρυστάλλινα νερά,που κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει από ξηράς. Αν είστε λάτρεις της Θάλασσας, αλλά δεν έχετε δικό σας σκάφος είναι μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια τέτοια κρουαζιέρα!

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ήδη οργανωμένα Ημερήσια πακέτα, είτε να αιτηθείτε να οργανώσουμε το δικό σας μέσω τηλεφώνου ή email.  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!