fbpx

Booking for : Βουκουρέστι – Καρπάθια‼️ 6 Ημέρες Οδικώς Υπερπροσφορά!

Βουκουρέστι – Καρπάθια‼️ 6 Ημέρες Οδικώς Υπερπροσφορά!

Λεπτομέρειες

Βουκουρέστι – Καρπάθια – Εκδρομή – Οδικώς


Ταξίδι στους θρύλους και τις παραδόσεις της Ορθόδοξης Ρουμανίας!!

Αναχωρήσεις κάθε Σάββατο


🚌 Αναχωρήσεις 2020:

21 Μαρτίου

4, 16, 20 Απριλίου

1, 15 Μαΐου

6 Ιουνίου


Περιλαμβάνονται:

✅ Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

✅ Περιηγήσεις και ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

✅ 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία 4*

✅ Πρωινό μπουφέ και γεύματα στα ξενοδοχεία διαμονής

✅ Αρχηγός – Συνοδός

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνονται:

❌ Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.

Προσωπικά έξοδα

Ποτά

Φιλοδωρήματα

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


Καλέστε μας για διαθεσιμότητα‼️


⚠️ Σημειώσεις:

 1. Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο
 2. Εναλλακτικά η πρώτη διανυκτέρευση μπορεί να πραγματοποιηθεί στις περιοχές Μποροβετς / Μπάνσκο
 3. Οι τιμές αφορούν κρατήσεις 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης με προκαταβολή 50%. Μετά την περίοδο των 30 ημερών υπάρχει προσαύξηση 20.00€ ανά άτομο.
 4. Χρέωση μονόκλινου 365.00€
 5. Σημεία Επιβίβασης: Πειραιάς – Δημοτικό Θέατρο | Αθήνα – Πλατεία Ομόνοιας (Hondos Center) αλλά και καθ οδόν κατόπιν συνεννόησης
 6. Οι ταξιδιώτες είναι υπεύθυνοι για την απόκτηση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, ενώ η μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών τους εγγράφων δεν δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής τους στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών

Ακυρωτική Πολιτική‼️

Εφόσον δεν είναι δυνατή η εκχώρηση της κράτησης σε άλλο άτομο:

Ακυρώσεις προ των 21 ημερών πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 50.00€ ανά άτομο για διαχειριστικά έξοδα

Ακυρώσεις από 20 έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 50% της συνολικής αξίας

Ακυρώσεις από 13 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 70% της συνολικής αξίας

Ακυρώσεις από 6 ημέρες έως και την ημέρα αναχώρησης, ακυρωτικά 100% της συνολικής αξίας


Βουκουρέστι – Καρπάθια – Εκδρομή – Οδικώς

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

 • Ξενάγηση στο Βουκουρέστι
 • Επίσκεψη στη Σινάϊα και το χωριό Μπραν
 • Επίσκεψη στην πόλη Μπρασόφ και το κάστρο του Κόμη Δράκουλα!
 • Επίσκεψη στην πόλη Πλεβεν
 • Ξενάγηση στη Σόφια
 • Επίσκεψη στη λουτρόπολη Σαντανσκι
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Υπερπροσφορά!!

Ημέρα 1η,Αθήνα - Σόφια

Αναχώρηση στις 06.00 από Πειραιά και 06:20 από Αθήνα για Λαμία (Ε.Ο.) στάση και συνεχίζουμε για Λάρισα (Ε.Ο.) γεύμα, προσπερνάμε τη συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο εισερχόμαστε στη βουλγαρική επικράτεια και κατευθυνόμαστε προς την βουλγαρική πρωτεύουσα την ιστορική πόλη της Σόφιας. Άφιξη και πρώτη γνωριμία από το ιστορικό κέντρο και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η,Σόφια - Βουκουρέστι

Πρωινό και μια ενδιαφέρουσα διαδρομή θα μας φέρει στο βόρειο τμήμα της χώρας και τον συνοριακό σταθμό του Ρουσε που βρίσκεται χτισμένος στο σημείο που ο επιβλητικός Δούναβης αποτελεί σημείο συνάντησης Βουλγαρίας και Ρουμανίας. Περνώντας τα σύνορα οδεύουμε προς τη ρουμανική πρωτεύουσα και φτάνοντας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με το φημισμένο ιστορικό της κέντρο με τα επιβλητικά κτίρια τα φημισμένα παλάτια και τα πλατιά βουλεβάρτα τα οποία όχι άδικα τις απέδωσαν το χαρακτηρισμό ως το Παρίσι των Βαλκανίων. Στον ελεύθερο χρόνο μας θα γνωρίσουμε τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα της πόλης με τα φημισμένα τοπικά προϊόντα όπως τα παραδοσιακά κρύσταλλα, τα ξακουστά κρασιά και τις διάσημες κρέμες Ασλαν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η,Βουκουρέστι

Μετά το πρωινό μας θα γνωρίσουμε καλύτερα τη πόλη κατά τη διάρκεια της ξενάγησης μας όπου θα επισκεφτούμε αρχικά το Μουσείο του χωριού το οποίο αποτελεί πιστή απεικόνιση της ζωής στην ύπαιθρο της χώρας και πληροφορεί τον επισκέπτη για την αγροτική αρχιτεκτονική αλλά και τα είδη λαϊκής τέχνης που αναπτύχθηκαν διαχρονικά στη ρουμανική επαρχία. Συνεχίζοντας θα περάσουμε από το σήμα κατατεθέν της πόλης το σπίτι του λαού (Παλάτι Τσαουσέσκου) σημερινό κοινοβούλιο κατόπιν από την Αψίδα του Θριάμβου,το Μνημείο των Αεροπόρων αλλά και σημεία ενδεικτικά της ελληνικής παρουσίας στη πόλη, όπως το Πατριαρχείο και η ελληνική Εκκλησία με την προτομή του Ρήγα Φεραίου. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη Λιπσκανι γνωστή για τη πλούσια και πολύχρωμη αγορά της και το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η,Βουκουρέστι - Σινάϊα - Καρπάθια - Κάστρο Δράκουλα - Μπράσοφ

Πρόγευμα και σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στους θρύλους και τις παραδόσεις αυτής της χώρας. Πρώτος μας σταθμός η Σινάϊα γνωστή και ως Διαμάντι των Καρπαθίων καθώς αποτελούσε κάποτε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της υψηλής κοινωνίας της Ρουμανίας με το εκπληκτικό κάστρο Πέλες να ξεχωρίζει. Συνεχίζουμε με το χωριό Μπραν όπου βρίσκεται ο περίφημος Πύργος του Κόμη Δράκουλα. Χτίστηκε από τους Σάξονες για να προστατεύει το πέρασμα προς τα Καρπάθια από τις επιθέσεις των Τούρκων, αλλά στους χώρους του φιγουράρουν αντικείμενα και φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας. Το κάστρο έγινε γνωστό παγκοσμίως χάρη στον Μπραν Στόκερ, ο οποίος το 1897 έγραψε μια ιστορία τρόμου με ήρωα τον Δράκουλα. Στα υπαίθρια μαγαζάκια της περιοχής, θα βρείτε κρασιά με θέμα τον Δράκουλα, μάσκες, μπλούζες, φυλαχτά, χειροποίητες κατασκευές κλπ. Στη συνέχεια θα φτάσουμε σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Ρουμανίας, την πόλη Μπρασόφ. Στην παραμυθένια αυτή μεσαιωνική πόλη που περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους θα δούμε την Μαύρη Εκκλησία που είναι η μεγαλύτερη γοτθική εκκλησία στη Ρουμανία. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη και επιστροφή αργά το απόγευμα στο Βουκουρέστι. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η,Βουκουρέστι - Πανόραμα Πλέβεν - Σόφια

Πρόγευμα νωρίς το πρωί και ξεκινάμε με αρχικό προορισμό την ιστορική πόλη Πλεβεν γνωστή για την ομώνυμη μάχη του Ρωσοτουρκικού πολέμου η οποία αναπαρίσταται πιστά στο μοναδικό Πανόραμα του Πλέβεν, που δημιουργήθηκε μετά (και θεωρείται μεγαλύτερο από) το Πανόραμα του Μποροντινό στη Ρωσία με την ευκαιρία της εκατοστής επετείου της Πολιορκίας της Πλέβνας. Κατόπιν άφιξη στη βουλγαρική πρωτεύουσα και ξεκινάμε τη περιήγηση μας με σημαντικά αξιοθέατα όπως ο καθεδρικός ναός του Αλεξάνδρου Νέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την Άσβεστη Φλόγα του Άγνωστου Στρατιώτη και τον Ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρωσική εκκλησία). Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η,Σόφια - Σαντάνσκι - Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για σύντομη επίσκεψη στη λουτρόπολη Σαντάνσκι, η οποία θεωρείται και γενέτειρα του Σπάρτακου. Σύντομη περιήγηση στο κέντρο της πόλης που σήμερα φημίζεται για τις ιαματικές πηγές, τα νερά των οποίων χρησιμοποιούνται στην θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Αμέσως μετά αναχώρηση για Αθήνα με στάση στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα για τον απαραίτητο έλεγχο. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή και παρακάμπτοντας τη συμπρωτεύουσα στη περιοχή της Λάρισας (Ε.Ο.) θα έχουμε στάση για γεύμα και από εκεί με μια ενδιάμεση στάση στη Λαμία (Ε.Ο.) θα επιστρέψουμε σε Αθήνα / Πειραιά.

Επιπλέον

 • Διάρκεια : 🌞 6 Ημέρες
 • Τιμή από: €265

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

2810 335227

online@travelid.gr

Η γνώμη σας μετράει!

Το Γραφείο μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρετούσας, 38

71202, Ηράκλειο, Κρήτη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 335227 | +30 2810 237200

online@travelid.gr
Travel.Id

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CALL ME
+
Call me!