fbpx

Booking for : Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι‼️ 6 Ημέρες Οδικώς σε τιμή Έκπληξη!

Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι‼️ 6 Ημέρες Οδικώς σε τιμή Έκπληξη!

Λεπτομέρειες

Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι – Εκδρομή – Οδικώς


🚌 Νέες αναχωρήσεις σύντομα


Περιλαμβάνονται:

✅ Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

✅ Περιηγήσεις και ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

✅ 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία 4* (στο Παρασίν 3*)

✅ Πρωινό μπουφέ και γεύματα στα ξενοδοχεία διαμονής

✅ Αρχηγός – Συνοδός

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνονται:

❌ Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα κλπ.

Προσωπικά έξοδα

Ποτά

Φιλοδωρήματα

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


Καλέστε μας για διαθεσιμότητα‼️


⚠️ Σημειώσεις:

 1. Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο
 2. Οι διανυκτερεύσεις στη Σερβία μπορεί να πραγματοποιηθούν εναλλακτικά στη περιοχή  Kρουσεβατς / Κραγκουγεβατς
 3. Οι τιμές αφορούν κρατήσεις 30 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης με προκαταβολή 50%. Μετά την περίοδο των 30 ημερών υπάρχει προσαύξηση 20.00€ ανά άτομο.
 4. Χρέωση μονόκλινου 395.00€
 5. Σημεία Επιβίβασης: Πειραιάς – Δημοτικό Θέατρο | Αθήνα – Πλατεία Ομόνοιας (Hondos Center) αλλά και καθ οδόν κατόπιν συνεννόησης
 6. Οι ταξιδιώτες είναι υπεύθυνοι για την απόκτηση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, ενώ η μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών τους εγγράφων δεν δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής τους στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών

Ακυρωτική Πολιτική‼️

Εφόσον δεν είναι δυνατή η εκχώρηση της κράτησης σε άλλο άτομο:

Ακυρώσεις προ των 21 ημερών πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 50.00€ ανά άτομο για διαχειριστικά έξοδα

Ακυρώσεις από 20 έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 50% της συνολικής αξίας

Ακυρώσεις από 13 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 70% της συνολικής αξίας

Ακυρώσεις από 6 ημέρες έως και την ημέρα αναχώρησης, ακυρωτικά 100% της συνολικής αξίας


Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι – Εκδρομή – Οδικώς

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

 • Ξενάγηση στην Βουδαπέστη, το Μαργαριτάρι του Δούναβη
 • Ημερήσια εκδρομή στην Βιέννη
 • Επίσκεψη στο Βελιγράδι
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Πλούσια ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία διαμονής
 • Τιμή Έκπληξη!!

Ημέρα 1η,Αθήνα - Κραγκουγεβατς

Αναχώρηση 05:30 από Πειραιά και 05:45 από Αθήνα για στάση στην περιοχή της Λαμίας και μέσω Λάρισας- Κοιλάδας Τεμπών – Πλαταμώνα και με ενδιάμεση στάση για γεύμα προαιρετικά, φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και στη συνέχεια θα διασχίσουμε τη χώρα των Σκοπίων για να περάσουμε στη Σερβία και από εκεί για τη περιοχή του Κραγκουγεβατς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η,Κραγκουγεβατς - Βουδαπέστη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Βορρά της χώρα και αφού προσπεράσουμε την πρωτεύουσα - πόλη του Βελιγραδίου θα διασχίσουμε τη Βοιβοντίνα και το Νόβι Σάντ για να φτάσουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Παρίσι της Ανατολής, την πανέμορφη Βουδαπέστη, που μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με τη φωτισμένη πόλη με μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη και τη φωτισμένη Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση

Ημέρα 3η,Βουδαπέστη

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η γνωριμία μας με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη και την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα Ούγγρων ηρώων για να συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο Αντρασσυ όπου θα συναντήσουμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο και θα διασχίσουμε στη συνέχεια μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων για να βρεθούμε στη Βούδα και να επισκεφθούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματια, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του Γκελλερτ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο Vaci, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε στα φημισμένα καφέ Gerbaeud & New York. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η,Βουδαπέστη - Εκδρομή στη Βιέννη

Πρωινό και ημέρα αφιερωμένη στην ημερήσια εκδρομή μας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Πολύ νωρίς θα φθάσουμε στην πόλη του Στραους και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring), την κρατική Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους Αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς Κήπους, το Παλάτι Χοφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο καθώς και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η Πλατεία Σβαρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου αλλά και το σπουδαιότερο παλάτι της Βιέννης, το Σενμπρουν. Κατόπιν χρόνος για τα ψώνια μας στις αγορές της πόλης. Επιστροφή αργά το βράδυ στη Βουδαπέστη, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η,Βουδαπέστη - Βελιγράδι - Παρασίν

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με στάση - επίσκεψη στην πόλη του Βελιγραδίου, με την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Σάββα, την κοσμική πλατεία Τεραζίγιε και το επιβλητικό φρούριο-σύμβολο της πόλης, το ιστορικό Καλεμεγκντάν. Συνεχίζουμε για την περιοχή του Παρασίν. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η,Παρασίν - Αθήνα

Μετά το πρωινό αφήνουμε τη Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής μας με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό για να φτάσουμε αργά το βράδυ σε Αθήνα / Πειραιά.

Επιπλέον

 • Διάρκεια : 🌞 6 Ημέρες
 • Τιμή από:

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

2810 335227

online@travelid.gr

Η γνώμη σας μετράει!

Το Γραφείο μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρετούσας, 38

71202, Ηράκλειο, Κρήτη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 335227 | +30 2810 237200

online@travelid.gr
Travel.Id

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CALL ME
+
Call me!