fbpx

Booking for : Sea Kayak στη Σαντορίνη‼️

Sea Kayak στη Σαντορίνη‼️

  Λεπτομέρειες

  Καθημερινά από Μαϊο έως Οκτώβριο


  Διάρκεια 5 ώρες

  Πρωινή επιλογή – Έναρξη 09:00 π.μ.

  Απογευματινή επιλογή – Έναρξη 16:00 μ.μ.


  Με αυτή την περιπέτεια με καγιάκ στη Σαντορίνη, θα κολυμπήσετε, θα επισκεφθείτε μαύρες, άσπρες και κόκκινες παραλίες και θα εξερευνήσετε υπέροχες θαλάσσιες σπηλιές πάντα υπό την καθοδήγηση των ειδικών μας. Θα κάνετε καγιάκ κατά μήκος της νότιας ακτής, θα απολαύσετε την όμορφη θέα στη Μαύρη, Λευκή και Κόκκινη παραλία, θα κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα κοντά στην παραλία Καμπιά και πολλά άλλα που θα σας μείνουν αξέχαστα. 


  Πρόγραμμα:

  Ξεκινήστε την θαλάσσια περιπέτειά σας με μια βόλτα από το ξενοδοχείο σας στη νότια ακτή της Σαντορίνης στα Μέσα Πηγάδια – μια γαλήνια παραλία με μαύρη άμμο. Από εδώ, θα ξεκινήσουμε με το καγιάκ μας κοπηλατώντας κατά μήκος της ακτής. Συνεχίζουμε τη θαλάσσια περιπέτειά μας κωπηλατώντας ανατολικά για να περάσουμε από τους λευκούς βράχους της Λευκής Παραλίας πριν φτάσουμε στους όμορφους κόκκινους βραχώδεις σχηματισμούς και τα ζωηρά χρώματα της Κόκκινης Παραλίας.

  Στη συνέχεια, διάλειμμα 40 λεπτών στην παραλία Καμπιά, μια από τις πιο απομονωμένες παραλίες με λευκούς βράχους στη Σαντορίνη. Μπορούμε να κολυμπήσουμε και να ανακαλύψουμε τη θαλάσσια ζωή στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Έπειτα, θα επισκεφθούμε μια οικογενειακή παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα όπου απολαύσουμε ένα νόστιμο σνακ. Επιστροφή στο καγιάκ μας για να κωπηλατήσουμε μέχρι το σημείο εκκίνησης στα Μέσα Πηγάδια. Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας με ένα νόστιμο γεύμα με παραδοσιακό ελληνικό φαγητό σε μια ταβέρνα πριν την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο.


  Περιλαμβάνεται: 

  ✅ Μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής

  ✅ Μεσημειανή ή δείπνο σε παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα

  ✅ Πιστοποιημένος συνοδός BCU (British Canoe Union)

  ✅ Εξοπλισμός ασφαλείας και snorkeling


  Δεν περιλαμβάνεται:

  ❌ Προσωπικά έξοδα


  Ακυρωτική Πολιτική

  Για ακυρώσεις έως και 2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, επιστροφή του 100% της αξίας

  Για ακυρώσεις 1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά

  Non-show, 100% ακυρωτικά


  Σημειώσεις:

  1. Απαραίτητα στοιχεία διαμονής, όνομα ξενοδοχείου και διεύθυνση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παραλαβή σας από το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής.
  2. Παδιά κάτω των 13 ετών δεν επιτρέπονται
  3. Παιδιά 13 – 17 ετών μόνο με υπογεγραμμένη αίτηση γονικής συναίνεσης σε περίπτωση απουσίας γονέα ή κηδεμόνα
  4. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  5. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή σας λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

  Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας, θα σας αποστείλουμε το Voucher της εκδρομής στο οποίο θα αναγράφεται το σημείο και η ώρα παραλαβής σας. Παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

  Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 9:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.


  Κάντε κράτηση τώρα μέσω της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο 2810 335 227 και ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 Ημερήσια
  • Τιμή από: €135 ανά άτομο

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!