fbpx

Booking for : Πασχαλινή Εκδρομή στην Ορθόδοξη Ρουμανία‼️ Αναχώρηση 13 Απριλίου Απευθείας από Ηράκλειο

Πασχαλινή Εκδρομή στην Ορθόδοξη Ρουμανία‼️ Αναχώρηση 13 Απριλίου Απευθείας από Ηράκλειο

  Λεπτομέρειες

  Αναχώρηση Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου – Επιστροφή Τρίτη 18 Απριλίου


  Early Booking τιμή για τις 10 πρώτες θέσεις 475€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο / Κανονική τιμή 525€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

  Παιδί στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς 375€

  Επιβάρυνση μονόκλινου +110€


  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο – Βουκουρέστι – Ηράκλειο με απευθείας πτήση

  ✅ Βαλίτσα έως 20kg και χειραποσκευή έως 8kg ανά επιβάτη

  ✅ Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου με κλιματιζόμενο πούλμαν

  ✅ Πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Pullman World Trade Center 4*  ή παρόμοιο σε δίκλινο Superior δωμάτιο (7€ περίπου με ταξί έως το κέντρο του Βουκουρεστίου)

  ✅ Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά

  ✅ Περιήγηση στην πόλη του Βουκουρεστίου & επίσκεψη σε Mall

  ✅ Ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης

  ✅ Ολοήμερη εκδρομή στα Καρπάθια – Σινάια – Πρεντεάλ – Πύργος του Δράκουλα – Μπρασόβ

  ✅ Εκδρομή στο Παλάτι Μογκοσόαϊα – Σναγκόβ

  ✅ Εκδρομή στο Μουσείο του Χωριού – Πάρκο Χεραστράου

  ✅ Πασχαλινό γεύμα

  ✅ Ελληνόφωνος διπλωματούχος ξεναγός και συνοδός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

  ✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  ✅ Ιδιωτική ασφάλιση Interamerican και με καλύψεις έναντι covid

  ✅ Φ.Π.Α.


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  ❌ Φόροι αεροδρομίων (+200€ ανά άτομο)

  Δημοτικά τέλη 5€ ανά άτομο για όλες τις διανυκτερεύσεις

  ❌ Ποτά, τηλέφωνα από τα ξενοδοχεία, εισιτήρια στα τελεφερίκ, είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

  Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή Μοναστήρι Τσερνίτσα –  Δούναβης – Κωνστάντζα –  Μαύρη Θάλασσα (+50€ ανά άτομο)


  Ενδεικτικές ώρες πτήσεων:

  13/4/2023 Ηράκλειο – Βουκουρέστι  10:00 – 12:00

  18/4/2023 Βουκουρέστι – Ηράκλειο  14:00 – 16:00


  Σημειώσεις:

  1. Κρατήσεις με προκαταβολή 250€/άτομο και εξόφληση 20μέρες πριν την αναχώρηση. 
  2. Με την κράτηση,  παρακαλούμε προσκομίστε μας ταυτότητα/διαβατήριο. Το γραφείο ουδεμία ευθύνη φέρει αν δεν έχει στην διάθεση του τα σωστά ταξιδιωτικά σας έντυπα για την σωστή γραφή των ονομάτων.
  3. Η σειρά των εκδρομών μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί τίποτα από τα περιλαμβανόμενα του προγράμματος.
  4. Για να ταξιδέψετε χρειάζεται να έχετε μαζί σας ταυτότητα της τελευταίας 15ετίας με λατινικούς χαρακτήρες, ή διαβατήριο σε ισχύ, να μην λήγει για 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής σας.
  5. Για παιδιά κάτω των 12 ετών και εργαζόμενους σε σώματα ασφαλείας απαιτείται διαβατήριο.
  6. Το νόμισμα της χώρας είναι το Λέου. 1 Ευρώ = περίπου 5,00 Λέϊ.
  7. Με την Ρουμανία έχουμε την ίδια ώρα, και η χώρα είναι στην ευρωπαϊκή ένωση.

  Eπικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο 2810 335 227 και ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

  Ημέρα 1η,Μ.Πέμπτη 13 Απριλίου Ηράκλειο – Βουκουρέστι – περιήγηση στην Πόλη & Μall

  Αναχώρηση από Ηράκλειο με απευθείας πτήση, και άφιξη στην Πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, που έχει χαρακτηριστεί « μικρό Παρίσι » για την ομορφιά και την αριστοκρατικότητά του. Ξεκινάμε με το γύρο της πόλης. Θα δούμε το Σπίτι του Ελεύθερου Τύπου, την Αψίδα του Θριάμβου, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Κυβέρνηση της Ρουμανίας, την Πλατεία στην οποία ξεκίνησε η επανάσταση το 1989 όπου είναι ακόμα φανερά τα σημάδια των γεγονότων, το Πανεπιστήμιο, το Εθνικό Θέατρο, το Σπίτι του Στρατού, το Δημαρχείο, την Όπερα, το Μέγαρο μουσικής, το Σπίτι του Λαού, το πιο επιβλητικό παλάτι της χώρας, το δεύτερο μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο μετά το Πεντάγωνο (HΠΑ), όπου σήμερα στεγάζεται το Κοινοβούλιο, το ποτάμι Ντουμπόβιτσα, το οποίο διασχίζει την πόλη. Επόμενός μας σταθμός θα είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της πόλης, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και για αλλαγή χρημάτων στο νόμισμα της χώρας. Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. Για τους μποέμ τύπους προτείνουμε μια νυχτερινή βόλτα στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα.

  Ημέρα 2η,Μ.Παρασκευή 14 Απριλίου Βουκουρέστι – Καρπάθια – Σινάια – Πρεντεάλ – Πύργος του Δράκουλα – Μπρασόβ – Βουκουρέστι

  Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα βουνά των Καρπαθίων διασχίζοντας την πεδιάδα του Δούναβη που είναι και η μεγαλύτερη της χώρας, στη διαδρομή θα δούμε τις απέραντες καλλιέργειες όσο και τις πετρελαιοπηγές που υπάρχουν στην περιοχή. Μετά από μία ευχάριστη διαδρομή μέσα στα καταπράσινα δάση θα φτάσουμε στη Σινάια το Μαργαριτάρι των Καρπαθίων, το οποίο είναι το πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της χώρας. Πρώτος μας σταθμός θα είναι το Παλάτι Πέλες, θερινή κατοικία των βασιλιάδων της Ρουμανίας, θεωρείται το στολίδι της περιοχής. Η Επόμενή μας στάση θα είναι στο όμορφο Μοναστήρι της Σινάιας, χτισμένο από τον Μιχαήλ Κατακουζινό το 17ο αιώνα, στο οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε τόσο την αρχιτεκτονική όσο και τις μοναδικές αγιογραφίες του, επίσης, θα δούμε τον επιτάφιο της Μεγάλης Παρασκευής. Έπειτα θα περάσουμε από την ψηλότερη πόλη της χώρας και τουριστικό θέρετρο του Πρεντεάλ με υψόμετρο 1.110 μ. φτάνοντας στο Θρυλικό Πύργο του Δράκουλα των Καρπαθίων, ο οποίος δεσπόζει στην περιοχή θυμίζοντάς μας την ιστορία του παρελθόντος. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πόλη του Μπρασόβ κάνοντας το γύρο της πόλης θα θαυμάσουμε την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου με το πρώτο Ρουμάνικο σχολείο, την κεντρική Πλατεία με το κτίριο του Ιστορικού μουσείου, το Δημαρχείο, τη Νομαρχία, το Δραματικό θέατρο, κτίρια τα οποία ξεχωρίζουν για τη μοναδική αρχιτεκτονική τους, τη Μαύρη Εκκλησία, η μεγαλύτερη γοτθικού ρυθμού στα Βαλκάνια. Το βράδυ επιστροφή στο Βουκουρέστι. Διανυκτέρευση

  Ημέρα 3η,Μ. Σάββατο 15 Απριλίου Βουκουρέστι, ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο

  Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Βουκουρεστίου, χωρητικότητας 7000 πιστών, ένας από τους μεγαλύτερους ορθόδοξους Ναούς του κόσμου, ακολουθεί το Πατριαρχείο. Τέλος, θα περπατήσουμε στο Ιστορικό κέντρο του Βουκουρεστίου, όπου θα δούμε την Ελληνική εκκλησία της Σταυροπόλεως, τη Ρωσική εκκλησία με τους μοναδικούς τρούλους, και ένα συνονθύλευμα κτιρίων, με άλλα να μας θυμίζουν την αρχιτεκτονική της Αρχαίας Ελλάδας και άλλα να δίνουν στο Βουκουρέστι τον αέρα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεγαλούπολης. Το βράδυ μετάβαση με πούλμαν για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία της Ανάστασης, στη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 4η,Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου Παλάτι Μογκοσοάϊα – Νησάκι Σναγκόβ – Πασχαλινό γεύμα.

  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Παλάτι Μογκοσοάϊα που ακουμπάει στις όχθες μιας πανέμορφης λίμνης και συνεχίζουμε για το Σναγκόβ όπου βρισκόταν μια από τις παραθεριστικές κατοικίες του Τσαουσέσκου, και το νησάκι με το Μοναστήρι που στεγάζει τον τάφο του Δράκουλα των Καρπαθίων. Το μεσημέρι μας περιμένει ένα πλούσιο πασχαλινό γεύμα με Ρουμάνικες και Ευρωπαϊκές γεύσεις. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση στο Βουκουρέστι.

  Ημέρα 5η,Δευτέρα 17 Απριλίου Βουκουρέστι (Μοναστήρι Τσερνίτσα - Δούναβης - Κωνστάντζα – Μαύρη Θάλασσα)

  Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική (50€/άτομο) υπέροχη ημερήσια εκδρομή στη Μαύρη Θάλασσα. Πρώτος μας σταθμός θα είναι το μοναστήρι Τσερνίτσα,στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε ανατολικότερα όπου στη διαδρομή θα απολαμβάνουμε την μοναδική θέα του Δούναβη, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου, που διασχίζει 10 Ευρωπαικές χώρες. Φτάνοντας θα επισκεφτούμε την πόλη της Κωνστάντζας, το μοναδικό λιμάνι της χώρας και το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης. Θα δούμε το καζίνο, την πλατεία Οβίντιου, την Ορθόδοξη Εκκλησία. Επόμενος μας σταθμός θα είναι το πιο κοσμοπολίτικο θερινό τουριστικό θέρετρο της Ρουμανίας, την Μαμάια με μία τεράστια αμμώδης παραλία Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία βόλτα με το τελεφερίκ απ’ όπου φαίνεται από ψηλά η Μαύρη Θάλασσα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Βουκουρέστι. Χρόνος για ξεκούραση, διανυκτέρευση.

  Ημέρα 6η,Τρίτη 18 Απριλίου Βουκουρέστι – Μουσείο Χωριού – Πάρκο Χεραστράου - Ηράκλειο

  Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μοναδικό Μουσείο του Χωριού στο οποίο θα θαυμάσουμε την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική ξύλινων και πέτρινων σπιτιών που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα, συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας, Χεραστράου στο οποίο θα δούμε τη μεγάλη λίμνη που υπάρχει, στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση με απευθείας πτήση για Ηράκλειο.

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 6 Ημέρες
  • Τιμή από: €475 ανά άτομο

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!