fbpx

Booking for : Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόνησα‼️ 6 Ημέρες Οδικώς

Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόνησα‼️ 6 Ημέρες Οδικώς

Λεπτομέρειες

Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόνησα – Εκδρομή – Οδικώς


Αναχωρήσεις κάθε Σάββατο!!


🚌 Αναχωρήσεις 2020:

21 Μαρτίου

1, 16, 20 Απριλίου

1, 15 Μαΐου

6, 13 Ιουνίου


Περιλαμβάνονται:

✅ Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

✅ Περιηγήσεις και ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

✅ 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχεία 4*

✅ Πρωινό μπουφέ και γεύματα στα ξενοδοχεία διαμονής

✅ Εισιτήρια για τα Πριγκηπόνησα

✅ Φόρος Διαμονής στην Κομοτηνή

✅ Αρχηγός – Συνοδός

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνονται:

❌ Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα κλπ.

Προσωπικά έξοδα

Ποτά

Φιλοδωρήματα

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


Καλέστε μας για διαθεσιμότητα‼️


⚠️ Σημειώσεις:

 1. Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο
 2. Χρέωση μονόκλινου 395.00€
 3. Σημεία Επιβίβασης: Πειραιάς – Δημοτικό Θέατρο | Αθήνα – Πλατεία Ομόνοιας (Hondos Center) αλλά και καθ οδόν κατόπιν συνεννόησης
 4. Οι ταξιδιώτες είναι υπεύθυνοι για την απόκτηση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, ενώ η μη εξασφάλιση της έγκαιρης έκδοσης ή θεώρησης των ταξιδιωτικών τους εγγράφων δεν δικαιολογεί την ακύρωση της συμμετοχής τους στο ταξίδι χωρίς χρέωση ακυρωτικών

Ακυρωτική Πολιτική‼️

Εφόσον δεν είναι δυνατή η εκχώρηση της κράτησης σε άλλο άτομο:

Ακυρώσεις προ των 21 ημερών πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 50.00€ ανά άτομο για διαχειριστικά έξοδα

Ακυρώσεις από 20 έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 50% της συνολικής αξίας

Ακυρώσεις από 13 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, ακυρωτικά 70% της συνολικής αξίας

Ακυρώσεις από 6 ημέρες έως και την ημέρα αναχώρησης, ακυρωτικά 100% της συνολικής αξίας


Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόνησα – Εκδρομή – Οδικώς

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

 • Προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής
 • Ξενάγηση στην Κωνσταντινούπολη
 • Εκδρομή στα Πριγκιπόνησα, τη Χάλκη και την Πρίγκιπο
 • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο (προαιρετικό)
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Ημέρα 1η,Αθήνα - Κομοτηνή

Αναχώρηση 07:00 από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για Λαμία (Ε.Ο.), στάση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για να φτάσουμε στη Λάρισα (Ε.Ο.) όπου και θα κάνουμε στάση για προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά η νέα εθνική οδός μας οδηγεί στη συμπρωτεύουσα, την οποία παρακάμπτουμε για να συνεχίσουμε από την Εγνατία Οδό για την πόλη της Κομοτηνής. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η,Κομοτηνή - Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο, διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Διασχίζοντας τα Βυζαντινά τείχη του Επταπυργίου θα επισκεφθούμε αρχικά το Μπαλουκλί, όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Πατριαρχών και στη συνέχεια θα έχουμε προσκύνημα στο Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής. Κατόπιν μια πρώτη επίσκεψη στο κέντρο της Πόλης και εν συνεχεία μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η,Κωνσταντινούπολη

Μετά το πρωινό επίσκεψη στην ιστορική Μονή Βλαχέρνας όπου θα πάρουμε το αγίασμά μας και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Κατόπιν συνεχίζουμε με το Αρχιτεκτονικό επίτευγμα, την εκκλησία - θρύλο, την μεγαλοπρεπή Αγιά Σοφιά που στέκει επιβλητική δίνοντας μας μοναδικές συγκινήσεις καθώς αρχίζουμε μαζί της τη σημερινή μας ξενάγηση. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το τζαμί του σουλτάνου Αχμέτ, το ξακουστό "Μπλε Τζαμί" από το χρώμα που κυριαρχεί στην λαμπερή μωσαϊκή διακόσμηση. Ακριβώς μπροστά στην πλατεία του Σουλτάν Αχμέτ διακρίνονται τα απομεινάρια του Ιπποδρόμου με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου που μαρτυρούν το ένδοξο παρελθόν της πόλης. Συνεχίζουμε με το παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, σημερινό μουσείο, το οποίο θα επισκεφθούμε για να θαυμάσουμε τους πολύτιμους θησαυρούς που φιλοξενεί αλλά και να απολαύσουμε τη μοναδική θέα προς το Βόσπορο. Συνεχίζουμε την σημερινή μας ξενάγηση με το Παλάτι Γεραμπατάν ή αλλιώς Βασιλική Κιστέρνα του Ιστουνιανού με τους 336 κίονες Κορινθιακού και Δωρικού ρυθμού. Η ατμόσφαιρα θα σας αφήσει άφωνους. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και τις περίφημες μέδουσες που σύμφωνα με την μυθολογία προστάτευαν σημαντικά μέρη μετατρέποντας όσους τις κοίταζαν σε πέτρα και για τον λόγο αυτό έχουν τοποθετηθεί στην στέρνα. To μεσημέρι γεύμα και το απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο Saray στον πεζόδρομο του Πέραν η να δοκιμάσετε μύδια τηγανητά στην Ψαραγορά Balik Pazar και στην Στοά Χρηστάκη, διασκεδάζοντας παρέα με τους Κωνσταντινουπολίτες και τους πλανόδιους μουσικούς.Το βράδυ μην παραλείψετε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα κέντρα με χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η,Κωνσταντινούπολη - Πριγκιπόνησα

Μετά το πρωινό μας ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο επιβλητικό παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Εδώ θα θαυμάσετε τον μεγαλύτερο πολυέλαιο στον κόσμο, τα αμύθητης αξίας χαλιά και τους πίνακες, τα μοναδικά αντικείμενα που κοσμούν τις αίθουσες του παλατιού. Στο σύνολό τους 23, μοιρασμένες σε δύο ορόφους, οι οποίοι χωρίζουν από μια εντυπωσιακή σκάλα. Μην παραλείψετε να βγάλετε φωτογραφίες στους εξωτερικούς χώρους του παλατιού και συγκεκριμένα στην έξοδο προς τον Βόσπορο. Κατόπιν αναχώρηση για το λιμάνι με προορισμό τα πανέμορφα και ξακουστά Πριγκηπόνησα, τη Χάλκη και την Πρίγκηπο, καταπράσινες κηλίδες που στολίζουν τα νερά του κόλπου. Λίγα λεπτά αφού ξεκινήσει το πλοίο, στα αριστερά μας θα συναντήσουμε το πανέμορφο κτίριο του σταθμού, το οποίο όλοι έχουμε δει στην "Πολίτικη Κουζίνα". Μην παραλείψετε να το βγάλετε φωτογραφία! Πρώτη μας στάση η Χάλκη όπου θα επισκεφθούμε την πολυσυζητημένη Θεολογική Σχολή. Με προσωπικά έξοδα, θα νοικιάσουμε άμαξες για να μεταφερθούμε στον λόφο που βρίσκεται η Σχολή. Καθίστε στα θρανία, νιώστε πάλι μαθητές και ακούστε την ιστορία αυτής της σχολής.... Μετά την Χάλκη, θα επιβιβαστούμε πάλι στο πλοίο για να δούμε και το άλλο μεγάλο νησί, την Πρίγκηπο όπου και θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο και θα κάνουμε βόλτα στην πλατεία. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μπορείτε να κάνετε έναν περίπατο στον πασίγνωστο πεζόδρομο που οδηγεί προς το Πέραν και τον πύργο του Γαλατά, την διάσημη οδό Ιστικλάλ και να επισκεφτείτε ένα από τα πιο διάσημα χαμάμ της Πόλης, το Galatasaray Hamam. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η,Κωνσταντινούπολη - Κομοτηνή

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να απολαύσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του,τη μοναδικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή διακοσμημένη με τα υπέροχα “Γιαλί” – βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου -αλλά και να θαυμάσουμε την κρεμαστή γέφυρα και μέρος της Ασιατικής Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο πολύβουο Σκεπαστό Παζάρι με τα 5000 μαγαζάκια, το γραφικό Καπαλί Τσαρσί και την Αιγυπτιακή Αγορά. Εκεί θα βρείτε ότι μπορεί να βάλει ο νους σας και θα γνωρίσετε μια άλλη χαρακτηριστική όψη της πόλης. Ελεύθερη ώρα στην διάθεσή σας για τα τελευταία σας ψώνια και αναχώρηση για την Κομοτηνή. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η,Κομοτηνή - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια ενδιάμεση στάση στην πόλη της Καβάλας. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στη Λάρισα (Ε.Ο.) όπου και θα παραμείνουμε για γεύμα και ύστερα για Λαμία (Ε.Ο.) στάση και από εκεί για Αθήνα / Πειραιά.

Επιπλέον

 • Διάρκεια : 🌞 6 Ημέρες
 • Τιμή από: €295

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

2810 335227

online@travelid.gr

Η γνώμη σας μετράει!

Το Γραφείο μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρετούσας, 38

71202, Ηράκλειο, Κρήτη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 335227 | +30 2810 237200

online@travelid.gr
Travel.Id

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CALL ME
+
Call me!