Καθαρά Δευτέρα! 4ήμερη Εκδρομή Καβάλα – Θράκη – Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη | Αναχώρηση 14 Μαρτίου από Ηράκλειο

τιμή από 360 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 14 Μαρτίου – Επιστροφή 19 Μαρτίου


 

1η μέρα: Ηράκλειο – Πειραιάς

Συγκέντρωση στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο  πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

2η μέρα: Πειραιάς – Καβάλα

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ΚΑΒΑΛΑ με ενδιάμεσους σταθμούς στα Καμένα Βούρλα και την κοιλάδα των Τεμπών, άφιξη στην Καβάλα, επίσκεψη πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο  ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.


 

3η μέρα: Καβάλα – Ξάνθη – Πόρτο Λάγος – Λίμνη Βιστωνίδας – Ξανθιώτικο καρναβάλι – Καβάλα

Μετά το πρωινό η ημέρα μας ξεκινάει με τα περίφημα Θρακικά Τέμπη . Από τη Σταυρούπολη με τρένο θα πραγματοποιήσουμε μια από τις γραφικότερες διαδρομές της Ελληνικής φύσης, τα περίφημα Θρακικά Τέμπη Συνεχίζουμε για  να  επισκεφτούμε τον ΠΥΡΓΟ  ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ στην Ερμού  και από εκεί στα τενεκετζιδικα  και τά μαγαζάκια  των Χριστιανών  και των Μουσουλμάνων .Συνεχίζουμε την περιήγηση  προς τά Μουφτεία της Κομοτηνης και το  Εσκί Τζαμί ένα μοναδικό  τέμενος  με μαρμαρόγλυπτα μπαλκόνια  και ενδιαφέρουσες  οροφογραφίες. Συνεχίζουμε  για το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ  όπου θα επισκεφτούμε  το Αγιορείτικο  Μετόχι  της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου  καθώς επίσης και μια από τις μεγαλύτερες  λίμνες της Ελλάδος  την Βιστωνίδα Παρακολούθηση του καρναβαλιού και αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


 

4η μέρα: Καβάλα – Αλεξανδρούπολη – Σουφλί – Καβάλα

Μετά το πρωινό μας  αναχώρηση  για την   Αλεξανδρούπολη επίσκεψη της πόλης. Θα  επισκεφθούμε  το  Δημοτικό  Πάρκο  &  τα  ερειπωμένα  τζαμιά.. Αναχώρηση στην συνέχεια για Σουφλί και το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.


 

5η μέρα: Καβάλα – Πειραιάς

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Αμέσως μετά αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

6η μέρα: Ηράκλειο
Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με Minoan Lines

✅ Μεταφορές - εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, από Πειραιά σε Πειραιά συνέχεια  μαζί μας

✅ Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα με πρωινό

✅ Έμπειρος συνοδός

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Είσοδοι σε αρχαιολογικούς  χώρους και μουσεία

❌ Ο φόρος διαμονής, πληρώνεται στο ξενοδοχείο

Τιμές

360€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Share

Άλλα πακέτα