fbpx

Booking for : Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελλόριζο‼️ 8 ημέρες Αεροπορικώς Απευθείας από Ηράκλειο

Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελλόριζο‼️ 8 ημέρες Αεροπορικώς Απευθείας από Ηράκλειο

Λεπτομέρειες

Ηράκλειο – Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελόριζο Εκδρομή


Αναχώρηση: 27 Ιουλίου


Περιλαμβάνονται:

✅ Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο – Ρόδος – Ηράκλειο

✅ Διαμονή στο ξενοδοχείο Mitsis Petit Palais Beach Hotel, κεντρικό στην πόλη της Ρόδου με ημιδιατροφή (παροχές ξεν/χείου) δωρεάν μεταφορά αποσκευών, ποτό καλωσορίσματος)

✅ Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:

α) Ξενάγηση πόλεως

β) Λίνδος

γ) Φιλέρημοs – Πεταλούδες

✅ Ημερήσια κρουαζιέρα στη Χάλκη

✅ Ημερήσια κρουαζιέρα στο Καστελόριζο

✅ Ημιδιατροφή καθημερινά

✅ Παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών

✅ Φόροι και επίναυλοι αεροδρομίων

✅ Έμπειρος αρχηγός – συνοδός

✅ Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α


Δεν Περιλαμβάνονται:

❌ Προαιρετική κρουαζιέρα στη Σύμη-Μονή Πανορμίτη (περίπου 30€)

Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται

Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων 3.00€ την βραδιά το δωμάτιο


Καλέστε μας για διαθεσιμότητα!!


⚠️ Σημειώσεις:

  1. Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος ενδέχεται να γίνει χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.
  2. Τιμή παιδιού έως 12 ετών 350.00€ στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς.

Ηράκλειο – Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελόριζο Εκδρομή

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

  • Ξενάγηση στην πόλη της Ρόδου
  • Ημερήσια κρουαζιέρα στη Χάλκη
  • Ημερήσια κρουαζιέρα στο Καστελλόριζο
  • Επίσκεψη στη Λίνδο, την Φιλέρημο και την Κοιλάδα Πεταλούδων
  • Κρουαζιέρα στη Σύμη (προαιρετικό)

Ημέρα 1η,Ηράκλειο - Ρόδος

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Ρόδο. Άφιξη στο νησί των Ιπποτών και επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάει η πρώτη μας γνωριμία με την πόλη της Ρόδου. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η,Ρόδος - Ξενάγηση πόλεως

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ξενάγηση μας. θα κάνουμε τον γύρο των τειχών που διαρκεί περίπου για 2 χιλιόμετρα, θα επισκεφθούμε το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, και θα συνεχίσουμε στην παλιά πόλη με σημεία αναφοράς τον πύργο του Ρολογιού, την πλατεία Αρίωνος, Τζαμί, Τέμενος Σουλτάνου Μουσταφά, το κάστρο της παλιάς πόλης και την πλατεία Ιπποκράτους. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη. Το μεσημέρι μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η,Ρόδος - Λίνδος

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την επίσκεψη μας στο ανατολικό κομμάτι του νησιού. Αφού περάσουμε από την Καλλιθέα και το κοσμοπολίτικο θέρετρο Φαληράκι, με τα περίφημα εργαστήρια κεραμικών του και αφού προσκυνήσουμε την Παναγία Τσαμπίκα, φθάνουμε στη γραφική Λίνδο με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Ακολουθώντας διαδρομές δαιδαλώδεις τα βήματά μας οδηγούνται ασυναίσθητα ως την αρχαία Ακρόπολη, μάρτυρα της πολυτάραχης ιστορίας του νησιού και προσκύνημα στη Βυζαντινή Εκκλησία της Παναγίας της Λίνδου. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της περιοχής Τσαμπίκα. Ο συνδυασμός της χρυσής αμμουδιάς και των κρυστάλλινων νερών φαντάζει ιδανικό για μπάνιο και θαλάσσια σπορ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η,Ρόδος - Σύμη - Πανορμίτης

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για το λιμάνι που θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την Σύμη. Το βενετσιάνικο νησί δικαίως θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα της Δωδεκανήσου με την ξεχωριστή του αρχιτεκτονική. Επόμενη μας στάση είναι το λιμάνι του Πανορμίτη με την Ιερά μονή του Ταξιάρχη του Πανορμίτη με τις υπέροχες τοιχογραφίες, την βιβλιοθήκη, το λαογραφικό μουσείο εντός και ένα εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο. Στη Σύμη παρατηρούμε τα παραδοσιακά σπίτια χτισμένα το ένα δίπλα από το άλλο στις απότομες πλαγιές βουνοπλαγιές. Η βόλτα στα σοκάκια και η επίσκεψη στα σφουγγαράδικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να λείψει από την εμπειρία σας. Επιστροφή στην Ρόδο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η,Ρόδος - Φιλέρημος - Πεταλούδες

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα αναχωρούμε για το Δυτικό τμήμα του νησιού για να επισκεφτούμε από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού. Πρώτη μας στάση είναι στην Φιλέρημο. Ο λόφος που βρίσκεται και δεσπόζει στην περιοχή, θεωρούνταν τόπος ιερός για τους κατοίκους της περιοχής και ταυτόχρονα ένα από τα πιο σημαντικά φρούρια. Η ακρόπολη της Ιαλυσού ήταν χτισμένη στον λόφο αυτό και τα ερείπια του ναού της Αθηνάς βρίσκονται ακόμα εκεί. Σήμερα βρίσκουμε το Καθολικό μοναστήρι των ιπποτών του Αγίου Ιωάννου στην περιοχή. Επόμενη μας στάση είναι ο μοναδικός βιότοπος της γνωστής πεταλούδας Panaxia Quadripunctaria. Σημείο κατατεθέν της Ρόδου και πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών και επισκεπτών. Η άγρια βλάστηση και η μοναδική ομορφιά της φύσης, απολαμβάνονται μέσα από μια σειρά μονοπατιών που σας «ξεναγούν» σε όλη την περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η,Ρόδος - Χάλκη

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την Κάμειρο όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για την επίσκεψη μας στο νησάκι της Χάλκης, όπου θα απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά και στην αμμουδιά παρέα με την ησυχία της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

Ημέρα 7η,Ρόδος - Καστελλόριζο

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στις 09.00 το πρωί αναχωρούμε για την ημερήσια εκδρομή μας στο όμορφο νησί του Καστελόριζου. Άφιξη μας στις 11.20 και έχουμε ελεύθερη ημέρα για βόλτα και εξερεύνηση του νησιού, μπάνιο και φαγητό. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Μεγίστη, το μοναδικό μέρος του νησιού που κατοικείται. Οι παραδοσιακές νησιώτικες κατοικίες, τα σοκάκια, τα δίπατα αρχοντικά και το γραφικό λιμάνι του εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες γύρω από το λιμάνι σερβίρουν νόστιμα πιάτα με σπεσιαλιτέ το ντόπιο ψάρι. Αργά το απόγευμα στις 16:00 αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Ρόδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 8η,Ρόδος - Ηράκλειο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη, έως την ώρα της μεταφοράς μας στο αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 8 Ημέρες
  • Τιμή από: €690

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

2810335227

online@travelid.gr

Η γνώμη σας μετράει!

Το Γραφείο μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρετούσας, 38

71202, Ηράκλειο, Κρήτη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 335227 | +30 2810 237200

online@travelid.gr
Travel.Id

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CALL ME
+
Call me!