fbpx

Booking for : Ηράκλειο – Λονδίνο!! ΠΑΣΧΑ 7 Ημέρες Αεροπορικώς ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Ηράκλειο – Λονδίνο!! ΠΑΣΧΑ 7 Ημέρες Αεροπορικώς ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Λεπτομέρειες

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΟΝΔΙΝΟ – ΕΚΔΡΟΜΗ – ΠΑΣΧΑ


ΛΟΝΔΙΝΟ – ΣΚΩΤΙΑ – ΧΑΙΛΑΝΤΣ

Λονδίνο, Οξφόρφη, Στράτφορντ, Υόρκη, Λίντς, Αγγλικές Λίμνες, Γλασκώβη, Εδιμβούργο, Λίμνη Λοχ Νες, Ινβερνές


✈️ Αναχώρηση:

20 Απριλίου


Περιλαμβάνονται:

✅ Αεροπορικά εισιτήρια από Ηράκλειο – Απευθείας πτήσεις

✅ Φόροι αεροδρομίων Αγγλίας και Ελλάδας

✅ Χειραποσκευή 10 κιλών

✅ Δύο διανυκτερεύσεις στο Λονδίνο , μία στο Λιντς, δύο στη Γλασκώβη και μία στο Εδιμβούργο σε ξενοδοχεία 3* και 4*

✅ Πρόγευμα καθημερινά στα ξενοδοχεία – Αγγλικό Πρωινό

✅ Μεταφορές – εκδρομές ως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με τη Generali

✅ Έμπειροι αρχηγοί και τοπικοί συνεργάτες για τις ξεναγήσεις και το συντονισμό εκδρομέων και προγράμματος


Δεν Περιλαμβάνονται:

Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά

Ποτά, αναψυκτικά και γεύματα

Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα και συναφείς χώρους και ό,τι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Αποσκευή 23 κιλών Ηράκλειο – Λονδίνο και 22 κιλών Γλασκώβη – Ηράκλειο (90.00€)


Καλέστε μας για διαθεσιμότητα‼️


⚠️ Σημειώσεις:

Επιβάρυνση μονόκλινου +290.00€


ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΟΝΔΙΝΟ – ΕΚΔΡΟΜΗ – ΠΑΣΧΑ

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

  • Ξενάγηση στη Βρετανική πρωτεύουσα
  • Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο
  • Περιήγηση στην Οξφόρδη
  • Επίσκεψη στο Στάτφορντ Απόν Έιβον και την Υόρκη
  • Κρουαζιέρα Γουίντερμιρ - Αμπλσάιντ
  • Ξενάγηση στο Εδιμβούργο με επίσκεψη στο Κάστρο
  • Κρουαζιέρα στη Λοχ Νες

Ημέρα 1η,Ηράκλειο – Λονδίνο

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας . Άφιξη στο Λονδίνο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η,Λονδίνο (Ξενάγηση πόλης και επίσκεψη Βρετανικού Μουσείου)

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τη ξενάγησή μας στη Βρετανική πρωτεύουσα. Ο ελληνόφωνος ξεναγός μας θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το φημισμένο Χάϋντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον , στην συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε τη πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου, το σημείο και αξιοθέατο από όπου ξεκινάει η ιστορία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας, θα συνεχίσουμε με το Σίτυ, το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. Μετά το τέλος της ξενάγησής θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα μας είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η,Λονδίνο – Οξφόρδη – Στράτφορντ Απόν Έιβον – Υόρκη – Λιντς

Πρωινό και αναχώρηση νωρίς για την Οξφόρδη, τη γνωστότερη πανεπιστημιούπολη του κόσμου. Στην πεζή μας περιήγηση θα δούμε μερικά από τα διασημότερα κολλέγια του πανεπιστημίου, τη βιβλιοθήκη Bodleian, την αίθουσα συναυλιών Radcliffe και το μουσείο Ashmolean. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την πανέμορφη μικρή πόλη και πατρίδα του Shakespeare, Stratford-upon-Avon, δεύτερο σε επισκεψιμότητα τουριστικό προορισμό στην Αγγλία μετά το Λονδίνο. Το απόγευμα θα φθάσουμε στην Υόρκη, με άριστα διατηρημένο τον ιστορικό χαρακτήρα του κέντρου της πόλης και με κυριότερο σήμα κατατεθέν τον περίφημο καθεδρικό ναό. Το βράδυ, άφιξη στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Leeds. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η,Λιντς – Αγγλικές Λίμνες (κρουαζιέρα Γουίντερμιρ-Αμπλσάϊντ) – Εδιμβούργο

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε νωρίς με προορισμό την πανέμορφη περιοχή των αγγλικών λιμνών και συγκεκριμένα τη λίμνη Γουίντερμιρ, τη μεγαλύτερη λίμνη του Εθνικού πάρκου Λέικ Ντίστρικτ και το χωριό Μπόουνες, ένα από τα ωραιότερα παραλίμνια θέρετρα από όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο και μετά από μια κρουαζιέρα 35 λεπτών θα φτάσουμε στο Αμπλσαιντ. Επιβίβαση στο πούλμαν και μέσα από μία διαδρομή με αλληλοδιαδεχόμενες λίμνες περνάμε τα νοητάσύνορα Αγγλίας – Σκωτίας. Στάση στο Γκρέτνα Γκρίν, ένα γραφικό χωριό παγκοσμίως γνωστό για την τέλεση δεκάδων παραδοσιακών γάμων ημερησίως. Ελεύθερος χρόνος για αγορά μάλλινων σκοτσέζικων ειδών ρουχισμού. Αναχώρηση και μετά από μια διαδρομή μιάμισης ώρας άφιξη στο Εδιμβούργο., Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η,Εδιμβούργο – ξενάγηση με επίσκεψη στο Κάστρο Εδιμβούργου

Μετά το πρόγευμα , αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης του Εδιμβούργου , της «Αθήνας του Βορρά» όπως την αποκαλούν .Θα ξεκινήσουμε από την νέα πόλη Γεωργιανής εποχής , μέσα από τις κομψές οδούς και ημισελήνους της για να θαυμάσουμε την υπέροχη αυτή αρχιτεκτονική και να ακούσουμε τις ιστορίες αυτών που έζησαν και βασίλευσαν εκεί . Έπειτα θα οδηγηθούμε στο λόφο Κάρλτον, από όπου θα έχουμε μια πανοραμική και καλύτερη άποψη της πόλης του Εδιμβούργου. Θα κατηφορίσουμε για να βρεθούμε στο παλάτι του Χόλιρουντ , την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας στην Σκωτία. Θα συνεχίσουμε δια μέσου του ιστορικού Βασιλικού Μιλίου της παλιάς πόλης και από αξιοθέατα όπως το Τόλμπουθ, την οικία του Τζον Νοξ , τον καθεδρικό του Αγίου Τζάιλς και πολλά άλλα ώσπου θα καταλήξουμε στο κάστρο του Εδιμβούργου το οποίο και θα επισκεφτούμε για να δούμε τα κοσμήματα του Στέμματος. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας είμαστε ελεύθεροι να περπατήσουμε στην Πρίνσες Στριτ , εμπορικό δρόμο της νέας πόλης με τα καταστήματα και την υπέροχη θέα της παλιάς πόλης.. Αναχωρούμε για στη Γλασκόβη, το περίφημο πάλαι ποτέ ναυπηγικό κέντρο της Σκωτίας. Αφού περιηγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατά της όπως την πλατεία Τζώρτζ με τα επιβλητικά της Βικτοριανά κτίρια , το κτίριο του πανεπιστημίου και κάποιες σύγχρονες αρχιτεκτονικές όψεις της Γλασκόβης του 21ου αιώνα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η,Γλασκώβη - Λοχ Λόμοντ (Λας) – Φορτ Γουίλιαμ – Φορτ Αγκούστους – Κρουαζιέρα στη Λοχ Νες – Ινβερνές

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην εντυπωσιακή άγρια φύση των Χάιλαντς. Μετά από το πλούσιο Σκοτσέζικο πρωινό στο ξενοδοχείο μας θα αναχωρήσουμε με προορισμό την «πρωτεύουσα» των Χάιλαντς , το Ινβερνές. Πρώτος σταθμός στο ταξίδι μας το χωριό Λας στις όχθες της μεγαλύτερης και ομορφότερης λίμνης της Σκωτίας Λοχ Λόμοντ. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το τοπίο πίνοντας ένα τσάι σε παραδοσιακό σκωτσέζικο καφέ. Αρχίζουμε να διασχίζουμε τα Χάιλαντς (ηφαιστιογενή βραχώδη υψίπεδα) περνώντας μέσα από το θεαματικό φαράγγι του Γκλένκοου, το ψαροχώρι Φορτ Γουίλιαμ στους πρόποδες του βουνού Μπεν Νέβις (υψηλότερη βουνοκορφή της Σκωτίας) όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό γεύμα. Θα συνεχίσουμε κινούμενοι κατά μήκος του περίφημου Καλυδώνιου καναλιού για να φτάσουμε στο Φορτ Αγκούστους, εδώ που ενώνονται οι λίμνες Λόχ Όικχ και Λοχ Νες με τις τεχνητές δεξαμενές και το κανάλι της Καλυδωνίας. Επιβίβαση στο πλοιάριο (ατομικά έξοδα) για την κρουαζιέρα μας και μια μοναδική εμπειρία στην περίφημη λίμνη Λοχ Νες με τη Νέσι ,το θρυλικό τέρας, όπου ο «μύθος» της ζει στη λίμνη από τα μέσα περίπου της δεκαετίας του 1950. Αφού ανακαλύψουμε οι ίδιοι αν πρόκειται περί μύθου ή πραγματικότητας θα αναχωρήσουμε για το Ινβερνές, την «πρωτεύουσα των Χάιλαντς». Μετά από μια σύντομη περιήγηση και γνωριμία με την πόλη θα επιστρέψουμε στη Γλασκώβη και στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 7η,Γλασκώβη – Ηράκλειο

Μετά το πρόγευμα έχετε όλη τη μέρα ελεύθερη να τη διαθέσετε σε ότι δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες. Η Μπιουκάναν στριτ σας απλώνεται για ψώνια, τα μουσεία και οι πινακοθήκες ανοιχτές από νωρίς να γεμίσουν τη μέρα σας. Το μεσημέρι αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Γλασκώβης. Απευθείας πτήση για Ηράκλειο στις 15.55. Άφιξη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου 22,20 με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 7 Ημέρες
  • Τιμή από: €1190

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

2810 335227

online@travelid.gr

Η γνώμη σας μετράει!

Το Γραφείο μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρετούσας, 38

71202, Ηράκλειο, Κρήτη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 335227 | +30 2810 237200

online@travelid.gr
Travel.Id

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CALL ME
+
Call me!