fbpx

Booking for : Grand Tour στη Μύκονο‼️

Grand Tour στη Μύκονο‼️

Λεπτομέρειες

Διάρκεια 9 ώρες / Έναρξη στις 10:00 π.μ. – Λήξη στις 19:00 μ.μ


Μια περιήγηση στη Μύκονο που δεν πρέπει να χάσετε!!

Aυτή η περιήγηση στη Μύκονο σας αποκαλύπτει μια διαφορετική εικόνα του νησιού, διαφορετική από την κοσμοπολίτικη πλευρά της Μυκόνου. Παραλαβή από το ξενοδοχείο σας ή το κρουαζιερόπλοιο σας και αναχώρηση το πρωί στις 10:00 π.μ. Ο πρώτος μας σταθμός θα είναι το γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ιωάννη. Κατόπιν, θα κατευθυνθούμε προς τη διάσημη παραλία Ορνού για φωτογραφίες και στη συνέχεια στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, όπου θα έχουμε πανοραμική θέα στον διάδρομο του αεροδρομίου καθώς προχωράμε στο χωριό Άνω Μερά.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πλατεία του χωριού Άνω Μερά για να επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής και θα ξεναγηθούμε στους θαλάμους του. Από εδώ θα φτάσουμε στο παραδοσιακό αγρόκτημα Mykonian Spiti. Ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα θα προσφερθεί σε όλους τους επισκέπτες, αποτελούμενο από τοπικά προϊόντα από το ίδιο το παραδοσιακό αγρόκτημα, ψωμί, ντομάτες, αγγούρια και μαύρες ελιές, μαζί με παραδοσιακή ρακή. Θα κατευθυνθούμε στις πιο μακρινές όμορφες παραλίες της Μυκόνου,  «Καλό Λιβάδι», «Καλαφάτι» και «Αγία Άννα» για μερικές φωτογραφίες και στη συνέχεια στην πόλης της Μυκόνου για να τραβήξουμε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου, θα διασχίσουμε την πλατεία Μαντώ, όπου βρίσκεται το περίφημο μνημείο της Μαντώ Μαυρογένους, αμέσως μετά θα μεταβούμε στη διάσημη εμπορική περιοχή Ματογιάννη, όπου θα βρούμε καταστήματα υποδημάτων διάσημων εμπορικών οίκων μόδας και θα θαυμάσουμε αξιοθέατα όπως τα τρία πηγάδια, το σπίτι της μητέρας της Μαντώ Μαυρογένους και το Ναυτικό Μουσείο. Από εκεί θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας, περνώντας στο παραδοσιακό «Αρτοποιείο Γιώρας». Διασχίζοντας τα στενά ελικοειδή μονοπάτια, μέσα από το κάστρο της Χώρας και την περιοχή Σκάρπα όπου βρίσκεται η «Μικρή Βενετία», η οποία φημίζεται για τα γραφικά μεσαιωνικά διώροφα και τριώροφα σπίτια (εδώ θα έχουμε 15 λεπτά ελεύθερο χρόνο), θα επισκεφθούμε την περίτεχνη εκκλησία της «Παναγίας της Παραπορτιανής» και το Λαογραφικό Μουσείο.

Μετά από μια απίθανη ημέρα εμπειρίας στην ομορφιά και τον πολιτισμό της Μυκόνου, το λεωφορείο θα μας περιμένει περίπου στις 20:00 για την επιστροφή μας.


Περιλαμβάνονται:

✅  Μεταφορές

✅  Μεσημεριανό στο Αγρόκτημα

✅  Συνοδός


Δεν Περιλαμβάνονται:

❌  Προσωπικά έξοδα


Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 χρονών, 100% έκπτωση

Παιδιά 4 έως 11 χρονών, 50% έκπτωση


Ακυρωτική Πολιτική

Για ακυρώσεις έως και 2 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

Για ακυρώσεις 1 ημέρα πριν την ημερομηνία αναχώρησης, 100% ακυρωτικά


⚠️ Σημειώσεις

  1. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιοδεία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού επιβατών ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση στον ταξιδιώτη
  2. Παρακαλείστε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας.

Μέτρα Covid -19 που ισχύουν για την περίοδο 2021:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας πριν από την επιβίβαση στο λεωφορείο. Η μη τήρηση αυτού του μέτρου υπόκειται σε πρόστιμα από τις τοπικές αρχές.

Κατά την κράτηση, οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να λάβετε το voucher σας, το οποίο περιλαμβάνει το σημείο και την ώρα παραλαβής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 1 Ημέρα
  • Τιμή από: €140
  • Περιοχή : Μύκονος

Χρειάζεστε Βοήθεια?

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!!

2810 335227

online@travelid.gr

Η γνώμη σας μετράει!

Το Γραφείο μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αρετούσας, 38

71202, Ηράκλειο, Κρήτη

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2810 335227 | +30 2810 237200

online@travelid.gr
Travel.Id

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00

Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CALL ME
+
Call me!