fbpx

Booking for : Απόδραση στο Ναύπλιο και την Αρχαία Τίρυνθα‼️2 Ημέρες Οδικώς

Απόδραση στο Ναύπλιο και την Αρχαία Τίρυνθα‼️2 Ημέρες Οδικώς

  Λεπτομέρειες

  Ναύπλιο – Αρχαία Τίρυνθα


  🚌 Νέες αναχωρήσεις σύντομα


  κατ’ άτομο

  σε τρίκλινο

  κατ’ άτομο

  σε δίκλινο

  Μονόκλινο Παιδικό Με διαμονή στο

  Ξενοδοχείο

  75 € 85 € 105 € 39 € Hotel  Elena 2*
  80 € 90 € 115 € 49 € Hotel Rex 3*
  85 € 95 € 125 € 59 € Hotel Agamemnon 3*

  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Μία διανυκτέρευση με πρωινό, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ναυπλίου

  ✅ Αυτοκίνητο για 2 μέρες (κατηγορίας Α) που περιλαμβάνει: μικτή ασφάλεια με απαλλαγή, απεριόριστα χιλιόμετρα, ασφάλεια κλοπής με απαλλαγή, 24ωρη οδική βοήθεια, έναν επιπλέον οδηγό, όλους τους φόρους

  ✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  ❌ Ο φόρος διαμονής, ο οποίος καταβάλλεται απευθείας από τους πελάτες στο ξενοδοχείο (Ξενοδοχεία 2* 0.50€ / Ξενοδοχεία 3* 1.50€  ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση)


  Καλέστε μας για διαθεσιμότητα!!


  ⚠️ Σημειώσεις:

  1. Η παιδική τιμή ισχύει για παιδί κάτω των 10 ετών, μαζί με 2 γονείς
  2. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της εκδρομής
  3. Οι τιμές διαφοροποιούνται κατά τις εορταστικές περιόδους
  4. Για  την ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται: α) έγκυρη άδεια οδήγησης αυτοκινήτου με την απαραίτητη προϋπόθεση ο οδηγός να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχει την άδεια τουλάχιστον 1 χρόνο. β) την προσωπική πιστωτική κάρτα του οδηγού για την δέσμευση της εγγύησης. γ) όλοι οι όροι και προϋποθέσεις οι αναλυτικές καλύψεις περιέχονται στο συμβόλαιο που υπογράφει ο πελάτης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου (οι όροι και προϋποθέσεις δύναται να σταλούν και εκ των προτέρων κατόπιν αιτήματος του οδηγού). δ) Οι κλήσεις και τα πρόστιμα συνεπεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επιβαρύνουν τον Μισθωτή. ε) Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε.

  Ναύπλιο – Αρχαία Τίρυνθα

  Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

  • 2 Ημέρες Οδικώς για να γνωρίσουμε το Ναύπλιο και την Αρχαία Τίρυνθα

  Ημέρα 1η,

  Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα. Άφιξη στο ιστορικό Ναύπλιο, μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας και πρώτη πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε μία επίσκεψη στον φημισμένο αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Τίρυνθας (7 χλμ). Τα κυκλώπεια τείχη του 14ου και του 13ου π.Χ. αιώνα αγκαλιάζουν την αρχαία Ακρόπολη. Επιστροφή στο Ναύπλιο όπου σας προτείνουμε μια απογευματινή βόλτα στην Ακροναυπλία για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Το βράδυ φαγητό ή ποτό σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και μπαράκια της πόλης με θέα το φωταγωγημένο Μπούρτζι, κτισμένο πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδόρων. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 2η,

  Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ιστορικό κάστρο του Παλαμηδίου με τα 999 σκαλοπάτια, τόπο καταδίκης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Όταν φθάσουμε στην κορυφή θα ανταμειφθούμε με την καλύτερη θέα σε όλη την θάλασσα του Αργολικού κόλπου και την Μυκηναϊκή πεδιάδα. Σε όσους δεν επιθυμούν την ανάβαση, προτείνουμε μια όμορφη βόλτα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά πλακόστρωτα στενά με τις ανθισμένες βουκαμβίλιες, τα βενετσιάνικα και τα νεοκλασσικά κτίρια, τα αγάλματα, τις Οθωμανικές κρήνες, τις πανέμορφες πλατείες, το τζαμί όπου συνεδρίαζε η πρώτη βουλή των Ελλήνων, το Αρχαιολογικό μουσείο με εκθέματα από την προϊστορική και Μυκηναϊκή περίοδο, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας. Μετά το φαγητό σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια της παλιάς πόλης, αναχωρούμε για την Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 2 Ημέρες
  • Τιμή από:

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!