fbpx

Booking for : Απόδραση σε Καλαμάτα – Πύλο – Μεθώνη – Κορώνη – Αρεόπολη‼️3 Ημέρες Οδικώς

Απόδραση σε Καλαμάτα – Πύλο – Μεθώνη – Κορώνη – Αρεόπολη‼️3 Ημέρες Οδικώς

  Λεπτομέρειες

  Καλαμάτα – Πύλος – Μεθώνη – Κορώνη – Αρεόπολη


  🚌 Νέες αναχωρήσεις σύντομα


  κατ’ άτομο

  σε τρίκλινο

  κατ’ άτομο

  σε δίκλινο

  Μονόκλινο Παιδικό Με διαμονή στο

  Ξενοδοχείο

  129 € 149 € 189 € 79 € Hotel  Plaza
  139 € 159 € 189 € 89 € Hotel  Flisvos 2*
  179 € 189 € 245 € 109 € Pharae Palace Hotel 4*

  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας

  ✅ Αυτοκίνητο για 3 μέρες (κατηγορίας Α) που περιλαμβάνει: μικτή ασφάλεια με απαλλαγή, απεριόριστα χιλιόμετρα, ασφάλεια κλοπής με απαλλαγή, 24ωρη οδική βοήθεια, έναν επιπλέον οδηγό, όλους τους φόρους

  ✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  ❌ Ο φόρος διαμονής, ο οποίος καταβάλλεται απευθείας από τους πελάτες στο ξενοδοχείο (Ξενοδοχεία 2* 0.50€ / Ξενοδοχεία 4* 3.00€ ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση)


  Καλέστε μας για διαθεσιμότητα!!


  ⚠️ Σημειώσεις:

  1. Η παιδική τιμή ισχύει για παιδί κάτω των 10 ετών, μαζί με 2 γονείς
  2. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της εκδρομής
  3. Οι τιμές διαφοροποιούνται κατά τις εορταστικές περιόδους
  4. Για  την ενοικίαση αυτοκινήτου απαιτείται: α) έγκυρη άδεια οδήγησης αυτοκινήτου με την απαραίτητη προϋπόθεση ο οδηγός να είναι άνω των 23 ετών και να κατέχει την άδεια τουλάχιστον 1 χρόνο. β) την προσωπική πιστωτική κάρτα του οδηγού για την δέσμευση της εγγύησης. γ) όλοι οι όροι και προϋποθέσεις οι αναλυτικές καλύψεις περιέχονται στο συμβόλαιο που υπογράφει ο πελάτης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου (οι όροι και προϋποθέσεις δύναται να σταλούν και εκ των προτέρων κατόπιν αιτήματος του οδηγού). δ) Οι κλήσεις και τα πρόστιμα συνεπεία παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας επιβαρύνουν τον Μισθωτή. ε) Ο μισθωτής οφείλει να επιστρέψει το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καυσίμου που το παρέλαβε.

  Καλαμάτα – Πύλος – Μεθώνη – Κορώνη – Αρεόπολη

   

  Γιατί να επιλέξετε αυτό το πακέτο!

  • 3 Ημέρες Οδικώς για να γνωρίσουμε Καλαμάτα - Πύλο - Μεθώνη - Κορώνη - Αρεόπολη

  Ημέρα 1η,

  Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα, στάση στον Ισθμό της Κορίνθου για καφέ και στην συνέχεια άφιξη στην Καλαμάτα πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Η Καλαμάτα είναι κτισμένη στους πρόποδες του όρους Καλάθι, στην καρδιά του Μεσσηνιακού κόλπου με πληθυσμό 70.000 κατοίκων και έντονη εμπορική και τουριστική δραστηριότητα. Η ιστορία της Καλαμάτας, ξεκινάει από την εποχή του Ομήρου, ο οποίος αναφέρει τις Φαρές, την αρχαία πόλη που ήταν κτισμένη εκεί που σήμερα βρίσκεται το Φράγκικο κάστρο. Την Βυζαντινή εποχή μετατρέπεται σε πόλισμα-φρούριο, την περίοδο των Φράγκων είναι σε οικονομική ακμή, στην συνέχεια περνά στους Παλαιολόγους του Μυστρά και το 1459 καταλαμβάνεται από τους Τούρκους. Στις 23/3/1821 απελευθερώνεται, ευλογείται η επαναστατική σημαία και από εδώ ξεκινάει η Επανάσταση στην νότια Πελοπόννησο. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης είναι: η εκκλησία των Αγίων Αποστόλων του 12ου αιώνα, το Φράγκικο κάστρο που προσφέρει πανοραμική θέα, το Μπενάκειο Αρχαιολογικό μουσείο, η Δημοτική Πινακοθήκη, η Λαική Βιβλιοθήκη, το Αρχαιολογικό μουσείο Μεσσηνίας. Η οικονομία της Καλαμάτας στηρίζεται στην αγροτική παραγωγή του ελαιολάδου, της ελιάς, των σύκων και της σταφίδας. Υπάρχουν αρκετές βιοτεχνίες και βιομηχανίες, όμως ένα μεγάλο κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας είναι ο τουρισμός, που στην Καλαμάτα διαρκεί όλο τον χρόνο. Έχει έντονη νυκτερινή ζωή , τον χειμώνα σε κέντρα και clubs του ιστορικού κέντρου, ενώ το καλοκαίρι σε clubs και beach bars δίπλα στην θάλασσα. Αφού εξερευνήσετε την πόλη, δείπνο σε ένα από τα καλά εστιατόρια και τις ταβέρνες της πόλης. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 2η,

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Κορώνη (52 χλμ από την Καλαμάτα). Η Κορώνη πήρε το όνομα της από το νόμισμα Κουρούνα, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή. Ταυτίζεται με την Ομηρική Αίπεια. Είναι ένας μικρός παραθαλάσσιος οικισμός του Μεσσηνιακού κόλπου με κυριότερα αξιοθέατα το Ενετικό κάστρο στην κορυφή που κατοικείται ακόμα και το γραφικό λιμανάκι. Σας προτείνουμε να περπατήσετε στα ασβεστωμένα σοκάκια με τα παραδοσιακά σπίτια και τις αυλές με τις βουκαμβίλιες και να απολαύσετε την καταπληκτική θέα. Στο λιμάνι τα καφέ και τα ουζερί με τα κρεμασμένα χταπόδια θα σας ανοίξουν την όρεξη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Μεθώνη. Η Μεθώνη είναι μία όμορφη παραλιακή κωμόπολη με μοναδικά αξιοθέατα. Εδώ βρίσκεται το επιβλητικό Ενετικό κάστρο που είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου. Πολλοί λαοί προσπάθησαν να το κατακτήσουν, όπως οι Φράγκοι και οι Οθωμανοί. Εδώ συνυπάρχουν οι φυσικές ομορφιές , τα ιστορικά μνημεία , οι καταπληκτικές παραλίες , αλλά και μία άρτια τουριστική υποδομή. Απέναντι από την Μεθώνη βρίσκονται τα νησάκια Σαπιέντζα, Σχίζα και Αγία Μαρίνα. Μέσα στην πλούσια βλάστηση τους φιλοξενούνται άγρια είδη πουλιών και ζώων. Στην Μεθώνη μπορείτε να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα με την χρήση των τοπικών αγνών προιόντων με κορυφαίες γεύσεις τα παστά, την βραστή γίδα , τον τηγανητό βακαλάο, τα λουκάνικα καπνισμένα με φασκόμηλο. Συνεχίζουμε για την Πύλο, την γραφική παραθαλάσσια πόλη των 2500 κατοίκων που κτίστηκε το 1828 από Γάλλους μηχανικούς του στρατηγού Μαιζόν και είναι γνωστή από την περίφημη ναυμαχία του Ναυαρίνου. Το λιμάνι της Πύλου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα του κόσμου με μήκος 4800 μέτρα και πλάτος 3600 μέτρα. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά. Κυριαρχεί η πανέμορφη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια και το μνημείο των τριών Ναυάρχων του Ναυαρίνου, με δύο κανόνια: ένα Βενετσιάνικο και ένα Τούρκικο. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα, ανάμεσα τους το Παλαιόκαστρο, το Νιόκαστρο, το σπήλαιο του Νέστορα, η λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, η περιοχή της Βοιδοκοιλιάς κ.α. Η Πύλος είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας που διαθέτει υπέροχες παραλίες, αξιόλογη τουριστική υποδομή, πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Μπορείτε να αγοράσετε επίσης εξαιρετικά τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στην Καλαμάτα και διανυκτέρευση.

  Ημέρα 3η,

  Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχώρηση για την Αρεόπολη, μια γραφική πόλη χτισμένη στους πρόποδες του βουνού Άγιος Ηλίας στο κέντρο της Μάνης, στον νομό Λακωνίας. Το άγριο και όμως γοητευτικό φυσικό τοπίο της Αρεόπολης συνθέτουν τα πέτρινα σπίτια και οι επιβλητικοί πύργοι ανάμεσα στις φραγκοσυκιές , δίνοντας έναν αέρα υπερηφάνιας που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη. Στο κέντρο της πόλης υπάρχει η πλατεία των Αθανάτων όπου δεσπόζει το άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Στην Αρεόπολη θα βρείτε καταστήματα με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές ταβέρνες. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 3 Ημέρες
  • Τιμή από:

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!