fbpx

Booking for : 9 Ημέρες Πάρκα της Τανζανίας & Εξωτικές Παραλίες της Ζανζιβάρης‼️ | Groups

9 Ημέρες Πάρκα της Τανζανίας & Εξωτικές Παραλίες της Ζανζιβάρης‼️ | Groups

  Λεπτομέρειες

  Αναχώρηση 8, 22 Ιουλίου | 12 Αυγούστου | 2, 23 Σεπτεμβρίου | 7, 28 Οκτωβρίου


  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης µέσω ενδιάµεσου σταθµού

  ✅ 4 διανυκτερεύσεις σε lodges πολυτελείας στην Λίµνη Μανιάρα, στο Νγκορονγκόρο και στο Σερενγκέτι

  ✅ 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* στην Ζανζιβάρη

  ✅ Πλήρης διατροφή στα πάρκα της Τανζανίας

  ✅ Ηµιδιατροφή στην Ζανζιβάρη

  ✅ Μεταφορές, περιηγήσεις, είσοδοι όπου απαιτούνται

  ✅ Έµπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός

  ✅ Τοπικοί ξεναγοί

  ✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  ❌ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών (970€ ανά άτομο)

  ❌ Βίζα Τανζανίας (περίπου 50 USD) – Πληρώνεται τοπικά


   

   

   

   

   

   

   

   

   


  Πτήσεις:

   

   

   

   

   


  Σημειώσεις:

  1. Για το ταξίδι στην Τανζανία συνιστάται εμβόλιο Κίτρινου Πυρετού. Αν έχετε εμβολιαστεί στο παρελθόν (ανεξαρτήτως του πότε, ακόμα και αν έχει περάσει 10ετία, ο εμβολιασμός σας καλύπτει, σύμφωνα με τις υγειονομικές υπηρεσίες).
  2. Οι εκδροµές, ξεναγήσεις, επισκέψεις ενδέχεται να πραγµατοποιηθούν µε διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόµενα.
  3. Τελικό πρόγραµµα µε το ενηµερωτικό σας.

  Eπικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο 2810 335 227 και ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

  Ημέρα 1η`,Αθήνα - Τανζανία/Κιλιµάντζαρο - Εθνικό Πάρκο της λίµνης Μανιάρα

  Συνάντηση στο αεροδρόµιο λίγο πριν τα µεσάνυχτα της προηγούµενης ηµέρας και πτήση για την Τανζανία µέσω ενδιάµεσου σταθµού. Η δηµιουργία του κράτους αυτού προέκυψε από την συγχώνευση της ηπειρωτικής χώρας που ονοµαζόταν Τανγκανίκα (η οποία έγινε ανεξάρτητη το 1961) και της Ζανζιβάρης (που έγινε ανεξάρτητη το 1963), όταν το 1964 οι δύο χώρες υπέγραψαν συµφωνία για την ένωσή τους. Καλώς ήρθατε στην Τανζανία, την χώρα των µεγάλων αντιθέσεων. Εάν κλείσετε τα µάτια σας και δηµιουργήσετε την πεµπτουσία της ροµαντικής εικόνας της Αφρικής, αυτό που πιθανότατα φαντάζεστε θα είναι η Τανζανία. Η χώρα διαθέτει µερικά από τα πιο εντυπωσιακά εθνικά πάρκα και περιοχές για σαφάρι στην Αφρική. Εδώ βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι, που θεωρείται ο πρώτος και ο καλύτερος τόπος της ηπείρου για να παρακολουθήσει κανείς την άγρια πανίδα να περιπλανιέται σε απέραντες ανοιχτές πεδιάδες. Εδώ είναι συγκεντρωµένος ο µεγαλύτερος πληθυσµός αφρικανικών θηλαστικών της γης, εδώ βρίσκεται το σκηνικό της πιο συναρπαστικής µετανάστευσης άγριων ζώων κατά µήκος µιας φαινοµενικά ατελείωτης σαβάνας. Κοντά του και ο περίφηµος κρατήρας Νγκορονγκόρο, ένα µοναδικό φυσικό καταφύγιο για µερικά από τα πιο µεγάλα θηλαστικά της Αφρικής, καθώς επίσης και η περίφηµη Λίµνη Μανιάρα. Στην χώρα αυτή αντικρίζει κανείς τους παγετώνες του Κιλιµάντζαρο, βλέπει χωριά διαφόρων εθνοτικών φυλών, όπως των Μασάι, και απολαµβάνει τις εξωτικές παραλίες µε τους πανύψηλους κοκοφοίνικες και τα κρυστάλλινα νερά στο "Νησί των µπαχαρικών" της Ζανζιβάρης. Άφιξη το µεσηµέρι της ίδιας ηµέρας στο αεροδρόµιο του Κιλιµάντζαρο και από εκεί θα αναχωρήσουµε για το Εθνικό Πάρκο της Λίµνης Μανιάρα. Τακτοποίηση στο lodge. To απόγευµα ξεκινάµε το σαφάρι µας στο Εθνικό Πάρκο της Λίµνης Μανιάρα, αναζητώντας ελέφαντες, αντιλόπες, ιπποπόταµους, µπαµπουίνους, πίθηκους, ζέβρες, πουλιά διαφόρων ειδών και αν είµαστε τυχεροί, τα ξακουστά λιοντάρια που σκαρφαλώνουν στα δέντρα (Tree climbing lions), κάθονται στα κλαδιά τους και αγναντεύουν την απέραντη σαβάνα! Επιστροφή στο lodge. ∆είπνο. ∆ιανυκτέρευση.

  Ημέρα 2η, Εθνικό Πάρκο της Λίµνης Μανιάρα - Κρατήρας Νγκορονγκόρο

  Αναχώρηση για τον κρατήρα Νγκορονγκόρο, την µεγαλύτερη ηφαιστειακή καλντέρα της Γης, µια φυσική αρένα αρκετά αποκοµµένη από τον υπόλοιπο κόσµο και συνεπώς το ιδανικό καταφύγιο της άγριας ζωής. Βρίσκεται στην βόρεια Τανζανία, λίγο πριν από την είσοδο του Εθνικού Πάρκου Σερενγκέτι και µέχρι την πύλη της εισόδου του φθάνει µια ικανοποιητική, για τα δεδοµένα της χώρας, άσφαλτος. Φθάνοντας θα ξεκινήσουµε την εξερεύνησή µας στον κρατήρα Νγκορονγκόρο, τα περίπου 600 µέτρα ύψους του οποίου, τον καθιστούν µια "Κιβωτό του Νώε" - ένα καταφύγιο χιλιάδων εκπροσώπων της άγριας πανίδας, µεταξύ των οποίων και ο υπό εξαφάνιση µαύρος ρινόκερος, αλλά και εκατοµµυρίων πουλιών, όπως τα εντυπωσιακά ροζ φλαµίνγκος. ∆είπνο και διανυκτέρευση σε lodge.

  Ημέρα 3η, Κρατήρας Νγκορονγκόρο - Επίσκεψη στο Μουσείο Ολντουβάι - Σερενγκέτι

  Σήµερα το πρωί θα επισκεφθούµε το µουσείο Ολντουβάι. Το οµώνυµο φαράγγι θεωρείται "η κοιτίδα της ανθρωπότητας", καθότι εδώ οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν οστά και απολιθώµατα µερικών από τα αρχαιότερα ανθρωποειδή που όρθωσαν το ανάστηµά τους και χρησιµοποίησαν τα χέρια τους ως εργαλεία (Ηomo erectus και Homo habilis), πρόγονοι του σύγχρονου "σοφού ανθρώπου" (Homo sapiens), εξ ου και ολόκληρη η ήπειρος ονοµάστηκε Mama Africa! Στη συνέχεια θα αναχωρήσουµε για το Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι, το οποίο αποτελεί µνηµείο παγκόσµιας κληρονοµιάς της UNESCO. Το Σερενγκέτι είναι ένα από τα µεγαλύτερα καταφύγια θηραµάτων στον κόσµο και θεωρείται ο καλύτερος προορισµός για σαφάρι στην Αφρική. Οι τεράστιες πεδιάδες του καλύπτουν 1,5 εκατοµµύριο εκτάρια σαβάνας. Η ετήσια µετανάστευση τεράστιων κοπαδιών φυτοφάγων ζώων (γκνου, αντιλόπες, γαζέλες, ζέβρες), που ακολουθούνται από τους θηρευτές τους, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά δρώµενα στον κόσµο. Γεύµα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ένα απογευµατινό σαφάρι αναζήτησης άγριας ζωής. ∆είπνο και διανυκτέρευση σε lodge.

  Ημέρα 4η,Σερενγκέτι… Αναζητώντας το big five

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για άλλο ένα σαφάρι. Ετοιµάστε τις φωτογραφικές σας µηχανές για να απαθανατίσετε άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Λιοντάρια, ρινόκεροι, λεοπαρδάλεις, ελέφαντες και βουβάλια, µαζί µε ζέβρες, γκνου, καµηλοπαρδάλεις, ιπποπόταµους, αντιλόπες κλπ. προσφέρουν ανεπανάληπτες εµπειρίες και αναµνήσεις ζωής! Μετά το γεύµα ακολουθεί ένα ακόµα απογευµατινό σαφάρι στην άγρια φύση. ∆είπνο και διανυκτέρευση σε lodge.

  Ημέρα 5η,Σερενγκέτι - Ζανζιβάρη

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το τροπικό νησί των µπαχαρικών, την Ζανζιβάρη. Με εσωτερική πτήση προσγειωνόµαστε στο εξωτικό νησί και µεταφερόµαστε στο ξενοδοχείο,

  Ημέρα 6η,Ζανζιβάρη, Επίσκεψη στην Στόουν Τάουν και στο ∆άσος Ζοζάνι

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για µια εκδροµή-εξερεύνηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Ζανζιβάρης, την πανέµορφη Stonetown (Πέτρινη Πόλη), που αποτελεί ένα ανοικτό µουσείο αρχιτεκτονικής και βρίσκεται υπό την αιγίδα της UNESCO. Η πόλη στην οποία ο χρόνος µοιάζει να έχει σταµατήσει, αποτελεί την χαρά κάθε φωτογράφου! Θα περπατήσουµε στα γραφικά σοκάκια µε τις εκπληκτικά σκαλισµένες ξύλινες πόρτες και τα περίτεχνα µπαλκόνια των σπιτιών της, θα δούµε τον Καθεδρικό ναό και το µνηµείο αγοράς των σκλάβων. ∆εν πρέπει να ξεχνάµε ότι η Ζανζιβάρη αποτελούσε ένα από τα µεγαλύτερα κέντρα εµπορίας σκλάβων στην Ανατολική Αφρική. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής µας θα επισκεφθούµε επίσης το δάσος Ζοζάνι, το µοναδικό δάσος στο νησί µε χαρακτηριστικά σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, όπως ο κόκκινος πίθηκος "Κολόµπους". ∆είπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

  Ημέρα 7η,Χαρείτε τις τροπικές παραλίες και τις καταπράσινες φυτείες από γαρύφαλλα και φοινικόδενδρα

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη µέρα για να χαρείτε τις κατάλευκες αµµώδεις παραλίες του νησιού και τον καυτό ήλιο του Ινδικού. Η Ζανζιβάρη διαθέτει πληθώρα δαντελωτών ακτών µε κατάλευκη άµµο, πανύψηλους κοκκοφοίνικες και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά!

  Ημέρα 8η,Ζανζιβάρη - Αθήνα

  Πρωινό στο ξενοδοχείο, µεταφορά στο αεροδρόµιο της Ζανζιβάρης και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για την Αθήνα µέσω ενδιάµεσου σταθµού.

  Ημέρα 9η,Άφιξη στην Αθήνα

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 9 Ημέρες
  • Τιμή από: €3190 ανά άτομο

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!