5ήμερη Εκδρομή Καβάλα, Θάσος, Παναγία Εικοσιφοίνισσα, Άγιος Παΐσιος, Θεσσαλονίκη | Αναχώρηση 23 Σεπτεμβρίου από Ηράκλειο με Minoan Lines

τιμή από 450 € το άτομο

Περιγραφή

Αναχώρηση 23 Σεπτεμβρίου βράδυ – Επιστροφή 29 Σεπτεμβρίου πρωί


 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου και αναχώρηση για Πειραιά με πλοίο των Μινωικών Γραμμών σε τετράκλινες καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

2Η ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΑΒΑΛΑ 

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά  στις 6.30  π.μ. και άμεση αναχώρηση με  ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, με τη μοναδική θέα στη θάλασσα του Θερμαϊκού και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για την ΚΑΒΑΛΑ. Άφιξη στη Καβάλα και γνωριμία με τη πόλη. Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.


 

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ-ΘΑΣΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΘΑΣΟ. Περιήγηση – γνωριμία με το νησί με τη διαδρομή μας κατά μήκος της δυτικής ακτής, για να συναντήσουμε τις Σκάλες Μαριών, Καλλιράχης και Πρίνου και να καταλήξουμε στην πρωτεύουσα Θάσο ή Λιμένα. Χρόνος για την επίσκεψη μας στον αρχαιολογικό χώρο με το θέατρο του 3ου αιώνα π.Χ. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή με το F/B το απόγευμα στην ΚΕΡΑΜΩΤΗ και το ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Ξεκούραση, διανυκτέρευση.


 

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ

Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μία θαυμάσια τοποθεσία σε υψόμετρο 753 μ. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή – προσκύνημα και συνεχίζουμε για την επίσκεψη μας στο ΣΠΗΛΑΙΟ της ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμος του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος ελεύθερος στο χώρο του Δημοτικού κήπου και την Πλατεία Ελευθερίας, για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.


 

5Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης όπου ανάμεσα στα άλλα αξιοθέατα θα δούμε τον Λευκό Πύργο, σήμα – σφραγίδα της Θεσσαλονίκης, την θριαμβική αψίδα του Γαλέριου, στήθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά την νίκη του Καίσαρα Γαλέριου Βαλέριου Μαξιμιανού, το Μουσείο Βεργίνας, το Ναό του Αγίου Δημητρίου, το Ναό της Αγίας Σοφίας, και τον Πύργο του Ο.Τ.Ε. Μεταφορά  στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


 

6Η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη μονή Αγίου Παϊσίου – Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου. Σχετική παραμονή και έπειτα κατευθυνόμαστε για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

7Η ΗΜΕΡΑ  ΑΦΙΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο Ηράκλειο.


 

Σημειώσεις:

  1. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής.

 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο σε εσωτερικές τετράκλινες καμπίνες των Μινωικών Γραμμών

✅ 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OCEANIS HOTEL στη ΚΑΒΑΛΑ

✅ 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL στη Θεσσαλονίκη

✅ Ξενοδοχεία 3 & 4 αστέρων με πρωινό καθημερινά

✅ Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

✅ Εισιτήρια F/B για τη ΘΑΣΟ.

✅Αρχηγός – συνοδός

✅ Φ.Π.Α.

✅ Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Φόρος διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο

Τιμές

450€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Share

Άλλα πακέτα