fbpx

Booking for : 5 Ημέρες Αυθεντική Μάλτα‼️ Απευθείας πτήσεις από Χανιά | Καλοκαίρι 2022

5 Ημέρες Αυθεντική Μάλτα‼️ Απευθείας πτήσεις από Χανιά | Καλοκαίρι 2022

  Λεπτομέρειες

  Αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη από 20 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου


  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Αεροπορικά εισιτήρια Χανιά – Μάλτα – Χανιά

  ✅ Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Cavalieri Art Hotel / St. Julians ή παρόμοιο

  ✅ Μεταφορές  από και  προς  το  αεροδρόμιο της  Μάλτας

  ✅ Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο

  ✅ Εκδρομή την ημέρα  της  άφιξης σε FLORIANA KAI VALLETTA

  ✅ Βραδινή περιήγηση στο St. Julians

  ✅ Ολοήμερη εκδρομή στις  ακόλουθες  περιοχές: MEDINA RABAT –MOSTA

  ✅ Κρουαζιέρα στο Comino

  ✅ Εκδρομή μισής ημέρας το Σάββατο στις τρεις πόλεις και το Marsaxlokk

  ✅ Συνοδός

  ✅ Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  Φόροι αεροδρομίου (165€ ανά άτομο)

  Χειραποσκευή 10kg 45€

  Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  Φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά

  Τοπικοί δημοτικοί φόροι οι οποίοι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο (0,50€ ανά άτομο / ανά ημέρα)

  Προαιρετική  ιδιωτική ασφάλιση Interamerican και με καλύψεις covid 20€


  Αναχωρήσεις

  20 Ιουλίου 480€
  27 Ιουλίου 480€
  03 Αυγούστου 499€
  10 Αυγούστου 545€
  17 Αυγούστου 515€
  24 Αυγούστου 495€
  31 Αυγούστου 490€

  Επιβάρυνση μονόκλινου +220€

  Παιδική τιμή έως 11 χρονών 380€ στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς


  Πτήσεις:

  Χανιά– Βαλεττα 15:20 – 16:05

  Βαλεττα – Χανιά 15:35 – 18:10


  Eπικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο 2810 335 227 και ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

  Ημέρα 1η,Χανιά - Μάλτα

  Αναχώρηση από Χανιά και άφιξη στη Βαλέττα. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

  Ημέρα 2η,Μάλτα

  Μετά το πρωινό, θα ξεκινήσουμε την διαδρομή μας προς την υπέροχη κοινότητα FLORIANA τον προθάλαμο της απόρθητης πρωτεύουσας VALLETTA. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Διασχίζοντας την πύλη της Floriana (Floriana Gate) το τοπίο μας μεταφέρει νοητά στη περίοδο των Ιωαννιτών Ιπποτών ,εκπληκτικά κτίρια, πανέμορφα μπαλκόνια με ξύλινες κατασκευές σε έντονα χρώματα , παρεκκλήσια και ο εντυπωσιακός καθεδρικός ναός του St.Publio μας προϊδεάζει για τις εικόνες που θα ακολουθήσουν. Ήρθε η ώρα να συναντήσουμε το σιντριβάνι με τους Τρίτωνες ( Triton Fountain ) και να προσπεράσουμε ένα από τα πλέον αρχοντικά ξενοδοχεία της Μεσογείου – Το Phoenicia εξαιρετική επιλογή για ένα ρόφημα στο μοναδικό από πλευράς καλαισθησίας και κάλους του. Όλα γύρω μας είναι ανακαινισμένα από τον εξαιρετικό αρχιτέκτονα Renzo Piano. Η Valletta μας υποδέχεται σε ένα σύμπλεγμα κατασκευών, 70 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, τείχη και ακροπύργια, τάφροι και πολεμίστρες συνθέτουν μια εικόνα μιας μεσαιωνικής πόλης – κάστρου, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2018 που όμοια της δεν θα συναντήσετε πουθενά στον κόσμο! Η προσπάθεια μας την πρώτη ημέρα , είναι να αποκτήσουμε όσο το δυνατό, μια περισσότερο συγκροτημένη άποψη της. Τα ‘’auberge ‘’ (οι αρχοντικές κατοικίες ) των Ιωαννιτών Ιπποτών, το γκρεμισμένο από τους βομβαρδισμούς του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου κτίριο της Όπερας, η Παναγία της Νίκης (Our Lady of Victory) το πρόσφατα κατασκευασμένο κοινοβούλιο, το Πρωθυπουργικό γραφείο, είναι μερικές μόνο από τις εικόνες που θα θαυμάσουμε πριν επισκεφθούμε τους κήπους της Baracca, ένα από τα ομορφότερα σημεία της πρωτεύουσας με καταπληκτική θέα, στο Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour ) και τις Τρείς Πόλεις (Three Cities ). Ο Καθεδρικός ναός του Αγ. Ιωάννη με τους πίνακες του Caravaggio θα μας αφήσει άναυδους με το καταπληκτικό εσωτερικό διάκοσμο του. Η κεντρική πλατεία με το Palazzo των Ιπποτών ( Παλαιό Κοινοβούλιο ) αλλά και κατοικία των Μαγίστρων κατά τη διάρκεια της παντοδυναμίας του Τάγματος (1530-1798), η πρόσφατα ανακαινισμένη κλειστή αγορά ( Il Suq tal Belt )με τα αγροτικά προϊόντα της Μαλτέζικης γης , είναι μερικά μόνο από τα σημεία που θα μας εντυπωσιάσουν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ γνωριμία με την περιοχή ST. JULIANS με τις αναρίθμητες προτάσεις δείπνου και διασκέδασης. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 3η,Ολοήμερη εκδρομή (Medina - Mosta - Rabat - Comino)

  Μετά το πρωινό μας ξεκούραστοι θα ξεκινήσουμε το ιστορικό ταξίδι μας στην ιστορία των ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ, επισκεπτόμενοι την παλιά πρωτεύουσα (MEDINA) με το καταπληκτικό μεσαιωνικό χρώμα και τις υπέροχες κατασκευές. Η διαδρομή μας θα συνεχίσει για το μοναδικό RABAT, αυθεντικό παράδειγμα παραδοσιακού οικισμού στην Μάλτα με πλήθος σημείων που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό Ναό της Παναγίας με τον καταπληκτικό υπερμεγέθη τρούλο στην ΜOSTA. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στην πανέμορφη βραχονησίδα Comino, για να χαρούμε τα πανέμορφα γαλάζια νερά BLUE LAGOON. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 4η,St. Julians - Three Cities - Marsaxlokk - Βαλέττα

  Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε την μαγευτική περιοχή των Τριών πόλεων, μία πανέμορφη πλευρά του νησιού που παρουσιάζει έντονα ιστορικό αρχιτεκτονικό και φυσιολατρικό ενδιαφέρον. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε την πορεία μας προς την νότια πλευρά του νησιού και μετά από μια ευχάριστη διαδρομή θα καταλήξουμε στο γνωστό ψαροχώρι MARSAXLOKK που τόσο έντονα απεικονίζεται στην τουριστική ταυτότητα της Μάλτας. Θα συνεχίσουμε την υπέροχη διαδρομή μας προς την Βαλλέττα όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να ανακαλύψετε όλα τα « κρυμμένα» σημεία και πλευρές της, μακριά από τις πολυπληθείς ομάδες των επιδερμικών τουριστών. Η διαδρομή θα σας συναρπάσει παρουσιάζοντας όλο το ιστορικό ανάγλυφο της παρουσίας των ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ και των Βρετανών στα χρόνια της παρουσίας τους στο νησί. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 5η,Βαλέττα - Χανιά

  Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 4 Ημέρες
  • Τιμή από: €480 ανά άτομο

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335227 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!