fbpx

Booking for : 4ήμερη Πασχαλινή Εκδρομή στη Νάξο‼️ Αναχώρηση από Ηράκλειο Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου

4ήμερη Πασχαλινή Εκδρομή στη Νάξο‼️ Αναχώρηση από Ηράκλειο Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου

  Λεπτομέρειες

  Αναχώρηση Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου – Επιστροφή Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου


  390€ ανά άτομο σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο // Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς // Παιδιά 5 έως 12 ετών 220€ στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς

  Επιβάρυνση μονόκλινου +90€


  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Νάξος – Ηράκλειο με την Sea Jet σε οικονομική θέση

  ✅ Μεταφορές, περιηγήσεις & εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  ✅ Τρεις διανυκτερεύσεις στο AEOLIS BOUTIQUE HOTEL 3* κεντρικό με πισίνα

  ✅ Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο

  ✅ Εκδρομή και ξενάγηση στον γύρο του νησιού

  ✅ 1 Αναστάσιμο Δείπνο & 1 Πασχαλινό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα

  ✅ Συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής

  ✅ Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

  ✅ Φ.Π.Α.


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  Ο φόρος διανυκτέρευσης  στο ξενοδοχείο 1,50€ ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση


  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο 2810 335 227 και ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

  Ημέρα 1η,MEΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ

  Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση στις για την Νάξο. Άφιξη στις επιβίβαση στο λεωφορείο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Έπειτα θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 2η,ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

  Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε όμορφα τοπία και τα πανέμορφα χωριά. Πρώτη μας στάση στο Σαγκρί όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό της Δήμητρας, Συνεχίζουμε στο χωριό Δαμαλά όπου θα δούμε το εργαστήριο αγγειοπλαστικής όπου με ένα κομμάτι πυλό θα μας δείξουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα σε οποιαδήποτε μορφή και εν συνεχεία επίσκεψη στο παλιό ελαιοτριβείο όπου θα δούμε τη διαδικασία εξαγωγής λαδιού. Αναχώρηση για την επόμενη στάση μας στο Χαλκί, με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Σε απόσταση 5΄ θα βρίσκεται η επόμενη στάση μας στην Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία ( αρχαιολογικό, γεωλογικό & λαογραφικό ) όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο – περίπου δύο ώρες για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση από την Απείρανθο αργά το μεσημέρι και περνώντας από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν (10’ στάση για φωτογραφίες). Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία, αμέσως μετά την Ανάσταση ακολουθεί Αναστάσιμο Δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 3η,ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑΞΟΣ

  Πρωινό και ακολουθεί πασχαλινό γεύμα σε ταβέρνα της Νάξου με φαγητό-ποτό και μουσική. Ελεύθερο απόγευμα στο νησί για να το αξιοποιήσετε όπως θέλετε, για βόλτα και χαλάρωση. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 4η,ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑΞΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ) - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  Ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για βόλτα και ψώνια πριν την αναχώρηση μας .Το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Νάξου επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 4 Ημέρες
  • Τιμή από: €390 ανά άτομο

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!