4ήμερη Πασχαλινή Εκδρομή στη Μήλο | Αναχώρηση 2 Μαΐου Ακτοπλοϊκώς από Ηράκλειο με Minoan Lines

τιμή από 445 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 2 Μαΐου – Επιστροφή 6 Μαΐου


 

1η μέρα ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 2/5: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ

Συνάντηση στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 19:30, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τη Μήλο στις 21:00. Άφιξη στο νησί γύρω στις 02:30 περίπου, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


 

2η μέρα ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/5: ΜΗΛΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αργά το πρωί αναχώρηση για ξενάγηση με πούλμαν με πρώτο σταθμό στις Κατακόμβες. Θα δούμε το Σαρακίνικο. Το Σαρακίνικο είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά μέρος για να απολαύσετε τη θάλασσα και το κολύμπι. Το τοπίο μοιάζει με σεληνιακό καθώς απουσιάζει κάθε ίχνος βλάστησης και τα ηφαιστειογενή βράχια από τα οποία έχει σχηματιστεί έχουν λευκό χρώμα. Συνεχίζουμε για τη Σπηλιά Παπαφράγκα, ένα μοναδικό τοπίο που πολύ επισκέπτονται για να κολυμπήσουν στα νερά της περιοχής και να εξερευνήσουν τις σπηλιές. Στις σπηλιές της περιοχής έβρισκε καταφύγιο ο ομώνυμος πειρατής κατά τη περίοδο του Βυζαντίου. Η διείσδυση  των νερών έχει λαξεύσει με μοναδικό τρόπο τους βράχους. Στην συνέχεια αναχωρούμε για τα Πολλώνια ή Απολλωνία είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, στο βορειοανατολικό άκρο της Μήλου. Τα Πολλώνια είναι το δεύτερο λιμάνι της Μήλου μετά τον Αδάμαντα, ενώ πήραν το όνομά τους πιθανόν από το ναό του Απόλλωνα που υπήρχε στο Φάρο της Πελεκούδας Μπάνιο, φαγητό, αναχώρηση για επίσκεψη στην Πλάκα, την πρωτεύουσα της Μήλου και έδρα του δήμου Μήλου, ο οποίος περιλαμβάνει τη Μήλο και τις κοντινές βραχονησίδες. Ο σημερινός οικισμός δημιουργήθηκε από την εγκατάλειψη του προηγούμενου, της Ζεφυρίας ή Χώρας (γι’ αυτό το λόγο και η Πλάκα δεν αποκαλείται Χώρα). Η Πλάκα έχει έντονο παραδοσιακό χρώμα, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, στενά πλακόστρωτα σοκάκια και μικρά παραδοσιακά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετέριες. Η κυκλοφορία αυτοκινήτων απαγορεύεται μέσα στον οικισμό. Επίσκεψη στο μουσείο, περιήγηση στην πρωτεύουσα. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.


 

3η μέρα ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5: ΜΗΛΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ)

Ελεύθερη μέρα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα εάν ο καιρός το επιτρέψει για το γύρο του νησιού με καραβάκι, μία μοναδική εμπειρία γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πανέμορφες παραλίες που δεν έχουν οδικά πρόσβαση. Επίσκεψη στην Κίμωλο. Η Κίμωλος είναι νήσος του Αιγαίου. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων· βρίσκεται στο νοτιοδυτικό όριο των Κυκλάδων, κοντά στη Μήλο από την οποία και χωρίζεται από το στενό Αμώνι. ο νησί έδωσε το όνομά του στο λευκό πέτρωμα, τη γνωστή από τους μαυροπίνακες κιμωλία. Μικρότεροι οικισμοί που κατοικούνται κυρίως το καλοκαίρι είναι η Ψάθη, η Γούπα, το Ρέμα, του Καρά, τα Πράσα, η Αλυκή, και η Μπονάτσα. Απέναντι από το ναό της Οδηγήτριας υπάρχει το Αρχαιολογικό Μουσείο και μέσα στο Κάστρο το Λαογραφικό Μουσείο..Παραμονή για φαγητό και μπάνιο όποιος το επιθυμεί. Το βράδυ παρακολούθηση Ανάστασης . Αναστάσιμο δείπνο σε παραλιακό restaurant. Διανυκτέρευση.


 

4η μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 5/5: ΜΗΛΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΜΕΡΑ) – HΡΑΚΛΕΙΟ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να την αξιοποιήσετε όπως  εσείς θέλετε. Προτείνουμε ένα μπάνιο στις ωραίες παραλίες της Μήλου. Τo μεσημέρι θα ακολουθήσει Πασχαλινό γεύμα  σε παραλιακό restaurant. Πολύ αργά το βράδυ θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε στις 02:00 για το Ηράκλειο.


 

5η μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 6/5: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί στις 06:30


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΗΛΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε οικονομική θέση με τις ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

✅ Τρεις διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό πάνω στη θάλασσα στον Αδάμαντα

✅ Πούλμαν για την ολοήμερη εκδρομή μας

✅ Έμπειρος ξεναγός

✅ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα

✅ Συνοδός καθ' όλη την διάρκεια της εκδρομής

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Ο φόρος διαμονής, πληρώνεται στο ξενοδοχείο

❌ Είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους

❌ Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

Τιμές

445 ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου +100€

Share

Άλλα πακέτα