4ήμερη Εκδρομή Θεσσαλονίκη Ακτοπλοϊκώς από Ηράκλειο με Minoan Lines! Τρίκαλα, Μύλος Ξωτικών, Έδεσσα, Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Καϊμακτσαλάν, Λουτρά Πόζαρ, Βεργίνα | Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια

τιμή από 375 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχωρήσεις:

22 Δεκεμβρίου – Επιστροφή 27 Δεκεμβρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

29 Δεκεμβρίου – Επιστροφή 3 Ιανουαρίου ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

3 Ιανουαρίου – Επιστροφή 8 Ιανουαρίου ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ


 

1Η μέρα:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά με πλοίο των Μινωικών γραμμών.


 

2Η μέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη για την όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για να γνωρίσουμε το μεγαλύτερο ίσως θεματικό πάρκο της Ελλάδας, “ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ“, ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που μπορεί να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο, μαγικό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Θεσσαλονίκη.  Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο & διανυκτέρευση.


 

3Η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά το πρωινό εξόρμηση για τις ιαματικές πηγές των Λουτρών Πόζαρ που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Οι ιαματικές πηγές των Λουτρών Πόζαρ, αναβλύζουν σε υψόμετρο 360-390μ. Δημιουργούνται από το νερό της βροχής που εισχωρεί στο έδαφος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, όπου θερμαίνεται, ανεβαίνει ψηλότερα και στην πορεία του εμπλουτίζεται με Μέταλλα και άλλα συστατικά. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Δείπνο & διανυκτέρευση.


 

4η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφθούμε την όμορφη Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες της, μία από τις πιο ωραίες πόλεις της Μακεδονίας με ωραία θέα προς τον κάμπο άφθονο πράσινο λουλουδιασμένους κήπους και πολλά νερά. Στη συνέχεια αναχώρηση για τους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, κτισμένο στα τέλη του 15ου αιώνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο χωριό.  Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.


 

5Η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για να επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας  Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.


 

6Η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νωρίς το πρωί άφιξη στο Ηράκλειο.


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο οικονομική θέση με Μινωικές Γραμμές

✅ Πούλμαν για εκδρομές μας

✅ 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* CAPSIS HOTEL

✅ Πρωινό καθημερινά

✅ 3 Δείπνα

✅Αρχηγός- συνοδός

✅ Ασφάλεια Αστικής ευθύνης

✅ Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Ο φόρος διαμονής του ξενοδοχείου, πληρώνεται εκεί

❌ Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

❌ Τετράκλινη εσωτερική καμπίνα στο πλοίο +20€ ανά άτομο

Τιμές

375€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Παιδί έως 12 ετών στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς σε τρίκλινο δωμάτιο 265€

Share

Άλλα πακέτα