4ήμερη Εκδρομή Νάξος! Αναχώρηση 31 Αυγούστου από Ηράκλειο

τελική τιμή 420 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 31 Αυγούστου – Επιστροφή 3 Σεπτεμβρίου


 

1η ΗΜΕΡΑ:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΑΞΟΣ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την Νάξο. Άφιξη επιβίβαση στο λεωφορείο μεταφορά στο ξενοδοχείο μας (το οποίο είναι κεντρικό) και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.


 

2η ΗΜΕΡΑ:  ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση  για να γνωρίσουμε όμορφα τοπία και τα πανέμορφα χωριά. Πρώτη μας στάση στο Σαγκρί όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό της Δήμητρας, Συνεχίζουμε στο χωριό Δαμαλά όπου θα δούμε το εργαστήριο αγγειοπλαστικής όπου με ένα κομμάτι πυλό θα μας δείξουν ότι μπορούν να φτιάξουν τα πάντα σε οποιαδήποτε μορφή και εν συνεχεία επίσκεψη στο παλιό ελαιοτριβείο όπου θα δούμε τη διαδικασία εξαγωγής λαδιού. Αναχώρηση για την επόμενη στάση μας στο Χαλκί, με τους ενετικούς πύργους, τα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες. Βόλτα στο χωριό και επίσκεψη στο παραδοσιακό αποστακτήριο κίτρου. Σε απόσταση 5΄ θα  βρίσκεται η επόμενη στάση μας στην Παναγία Δροσιανή (6ου αι.), σημαντικό μνημείο της παλαιοχριστιανικής περιόδου με ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας περνώντας από το Φιλώτι, κτισμένο στους πρόποδες του Ζα, του ψηλότερου βουνού των Κυκλάδων. Από εδώ, ακολουθώντας έναν ορεινό ανηφορικό δρόμο, φθάνουμε στην Απείρανθο, το «μαρμάρινο χωριό», με τα τρία μουσεία ( αρχαιολογικό, γεωλογικό & λαογραφικό )  όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο – περίπου δύο ώρες για να γευματίσουμε σε κάποια από τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Αναχώρηση από την Απείρανθο αργά το μεσημέρι και περνώντας από το μικρό χωριό Κεραμωτή, φθάνουμε στο χωριό Κυνίδαρο με τα βουνά που βγάζουν το περίφημο μάρμαρο Νάξου. Συνεχίζοντας φθάνουμε στην περιοχή του Φλεριού, όπου βρίσκεται ο περίφημος Κούρος  σε αρχαίο λατομείο στο σημείο που κατασκευαζόταν (10’ στάση για φωτογραφίες). Αναχώρηση και άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα για ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό.  Διανυκτέρευση.


 

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα στα Κουφονήσια. Επιστροφή το απόγευμα και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


 

4η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΞΟΣ ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ) – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτα και ψώνια πριν την αναχώρηση μας.Τ ο μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Νάξου, επιβίβαση στο πλοίο της Sea Jet και αναχώρηση για το Ηράκλειο. Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου.


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο – Νάξος – Ηράκλειο με την Sea Jet σε οικονομική θέση

✅ Μεταφορές, περιηγήσεις & εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα

✅ Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*

✅ Εκδρομή και ξενάγηση στον γύρο του νησιού

✅ Πρωινό καθημερινά στο Aeolis Hotel 4* κεντρικό με πισίνα

✅ Έμπειρος συνοδός

✅ Ασφάλεια Αστικής ευθύνης.

✅ Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

❌ Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

❌ Τέλος Ανθεκτικότητας (7€ ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση – πληρώνεται στο ξενοδοχείο)

Τιμές

420€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου +90€

Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν στο δίκλινο των γονιών

Παιδιά από 5 έως 10 ετών 375€ στο δίκλινο των γονιών

Share

Άλλα πακέτα