4ήμερη Εκδρομή Κύθηρα! Αναχώρηση 8 Σεπτεμβρίου από Ηράκλειο

τελική τιμή 255 €* το άτομο
* Με δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις, χωρίς την χρήση κάρτας!

Περιγραφή

Αναχώρηση 8 Σεπτεμβρίου – Επιστροφή 11 Σεπτεμβρίου


 

1η μέρα 8/9/2024: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ  – ΚΥΘΗΡΑ

Συγκέντρωση  στο άγαλμα Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για το Καστέλι Κισσάμου. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τα Κύθηρα. Άφιξη στο Διακόφτι, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.


 

2η μέρα 9/9/2024: ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ – ΑΓ. ΕΛΕΣΣΑ – ΛΙΒΑΔΙ (ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΥΝΙ) – ΧΩΡΑ – ΚΑΨΑΛΙ – ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αγ. Ελέσσα,  που χτίστηκε το 1871 στη θέση του παλαιότερου ναού, ο οποίος βρισκόταν στον τόπο όπου κατά την παράδοση μαρτύρησε η Αγία το 75 μ.Χ. Σχετική παραμονή . Αναχώρηση για το λιβάδι και αμέσως μετά συνεχίζουμε την επίσκεψη στην Χώρα, με τα  κάτασπρα  σπίτια, τους. στενούς δρόμους, τις καμάρες και τα καμπαναριά. Στην είσοδο θα δείτε ένα μικρό πευκοδάσος και την πλατεία σχετική παραμονή για επίσκεψη στο Κάστρο, χτισμένο πάνω σε Βυζαντινό Φρούριο. Θέα στο Κρητικό πέλαγος και μακρύτερα τα Αντικύθηρα και το νησάκι αυγό . Αμέσως μετά αναχωρούμε για  το Καψάλι, το άλλο λιμάνι του νησιού, που είναι συνάμα και η πιο τουριστική γωνιά του νησιού. Σχετική παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή  στην  Αγία  Πελαγία. Διανυκτέρευση.


 

3η μέρα 10/9/2024: ΑΓΙΑ  ΠΕΛΑΓΙΑ – ΠΟΤΑΜΟΣ – ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΗΣΣΑ – ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ – ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Ποταμό. Είναι το μεγαλύτερο χωριό των Κυθήρων. Είναι κτισμένος στο βόρειο τμήμα του νησιού και αποκαλείται επίσης «της Κυράς το χωριό» εξαιτίας της εικόνας της Παναγίας από τα Ιεροσόλυμα που βρίσκεται στο ιερό ναό της Παναγίας της Ιλαριώτισσας για σχετική παραμονή και αναχώρηση για τον Μυλοπόταμο , παραδοσιακό χωριό, που ήταν κέντρο μίας από τις διοικητικές περιφέρειες του νησιού κατά την Ενετοκρατία. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τον καταρράκτη με την ονομασία Νεράιδα, που σε οδηγεί σε έναν ειδυλλιακό τόπο με τροπικό πράσινο και πανέμορφα γεφύρια. Ένας χώρος μαγικός γεμάτος δρομάκια και ρυάκια, μέσα σε μια ρεματιά, χαρακτηρισμένη φυσικού κάλλους, πλούσια σε βλάστηση με λεύκες και πλατάνια.  Συνεχίζοντας τον περίπατο γύρο από τον καταρράκτη θα βρείτε τους εγκαταλειμμένους νερόμυλους και τις υπόλοιπες μικρές λίμνες που σχηματίζονται από την διαμόρφωση του εδάφους. Να είστε σίγουρη ότι η τοποθεσία θα σας γοητεύσει θα σας γυρίσει σε άλλες εποχές, μυθικές, παραμυθένιες σε μέρη που κυκλοφορούσαν νεράιδες. Παραμονή για φαγητό και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Παναγία  την  Μυρτιδιώτισσα  όπου βρίσκεται στα δυτικά των Κυθήρων , και  είναι  το  μεγαλύτερο μοναστήρι του νησιού. Επιστροφή στην Αγία  Πελαγία Διανυκτέρευση.


 

4η μέρα 11/9/2024: ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑ – ΜΗΤΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ – ΑΓ. ΜΟΝΗ – ΔΙΑΚΟΦΤΙ – ΚΑΣΤΕΛΙ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πρόγευμα  και αναχώρηση για τα Μητάτα, το χωριό που χτυπήθηκε από τον Εγκέλαδο του 2006. Αφού πάρουμε φωτογραφίες την κατεστραμμένη από το σεισμό εκκλησία και την όμορφη θέα θα συνεχίσουμε για  μία βόλτα στις παραλίες του νησιού, όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και το μπάνιο σας. Ξεκινάμε για Παλαιούπολη, και στη συνέχεια μεταφορά στον Αβλέμονα, ψαροχώρι με μικρό γραφικό λιμανάκι στα ανατολικά του νησιού. Σχετική παραμονή και θα αναχωρήσουμε για Αγ. Μονή και το Διακόφτι. Αργά το  απόγευμα  αναχώρηση με το πλοίο για Καστέλι Κισσάμου. Άφιξη στο λιμάνι Κισσάμου , επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στο Ηράκλειο.


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Περιλαμβάνονται

✅ Πούλμαν από Ηράκλειο - Κίσσαμο - Ηράκλειο

✅ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΙΣΣΑΜΟΣ – ΚΥΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟΣ σε Γ΄θέση

✅ Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Αγία Πελαγία στα Κύθηρα

✅ Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο

✅ Πούλμαν για τις μεταφορές – περιηγήσεις όπως αυτές αναφέρονται στο πρόγραμμα

✅ Έμπειρος αρχηγός/συνοδός

✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

✅ Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται

❌ Ειδικός φόρος διαμονής, πληρώνεται στο ξενοδοχείο

❌ Είσοδοι στα μουσεία και τους επισκέψιμους χώρους

Τιμές

255€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Share

Άλλα πακέτα