fbpx

Booking for : 2ήμερη Εκδρομή 25-26 Μαρτίου από Ηράκλειο‼️ Ορεινή Αρκαδία, Δημητσάνα, Βυτίνα, Σπάρτη, Ναύπλιο

2ήμερη Εκδρομή 25-26 Μαρτίου από Ηράκλειο‼️ Ορεινή Αρκαδία, Δημητσάνα, Βυτίνα, Σπάρτη, Ναύπλιο

  Λεπτομέρειες

  Αναχώρηση 24 Μαρτίου βράδυ – Επιστροφή 27 Μαρτίου πρωί


  198€ ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο // Επιβάρυνση μονόκλινου +35€


  Περιλαμβάνονται:

  ✅ Μεταφορές με σύγχρονο κλιματιζόμενο λεωφορείο

  ✅ Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  ✅ Ακτοπλοϊκά  Εισιτήρια ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ με ΜΙΝΩΙΚΕΣ (οικονομική θέση)

  ✅ Μια  διανυκτέρευση σε κεντρικό  ξενοδοχείο στη Σπάρτη με πρωινό

  ✅ Φ.Π.Α.

  ✅ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  ✅ Διόδια

  ✅ Έμπειρος συνοδός/αρχηγός καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής


  Δεν Περιλαμβάνονται:

  ❌ Ο φόρος διανυκτέρευσης πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο

  ❌ Τετράκλινη καμπίνα στο καράβι ΑΒ4 +30€ ανά άτομο και για τις δυο διαδρομές / Δίκλινη καμπίνα ΑB2 +60€ ανά άτομο και για τις δύο διαδρομές


  Eπικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για επιπλέον πληροφορίες και κρατήσεις στο 2810 335 227 και ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

  Ημέρα 1η,Παρασκευή 24 Μαρτίου Ηράκλειο – Λιμάνι Πειραιά

  Συγκέντρωση στον λιμενικό επιβατικό σταθμό του Ηρακλείου και αφού δοθούν τα απαραίτητα έγγραφα, τακτοποίηση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά.

  Ημέρα 2η,Σάββατο 25 Μαρτίου Πειραιάς – Νεμέα – Βυτίνα – Δημητσάνα -Σπάρτη

  Άφιξη στον Πειραιά. Τακτοποίηση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Νομό Κορινθίας. Πρώτη μας στάση για το πρώτο καφεδάκι της ημέρας στον Ισθμό της Κορίνθου. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Νεμέας, που ευλόγως χαρακτηρίζεται Ελληνική Τοσκάνη. Εδώ απλώνεται ο μεγαλύτερος συγκεντρωτικός αμπελώνας έκτασης 25.000 στρεμμάτων και καλλιεργείται η ποιο προσφιλής τοπική ερυθρή ποικιλία το Αγιωργίτικο, το οποίο είναι εκείνο που καθιέρωσε την Νεμέα στο χάρτη των οινοπαραγών παγκόσμια. Θα ξεναγηθούμε στα αμπέλια στα κελάρια αλλά και να κάνουμε την γευσιγνωσία μας. Συνεχίζουμε για τον κάμπο της Αρχαίας Μαντίνειας Αρκαδίας και την εκκλησία της Αγίας Φωτεινής. Ο Ναός της Αγίας Φωτεινής ξεχωρίζει για το σχεδιασμό της τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατασκευή που αποτελείται από μία μίξη αρχιτεκτονικών ρυθμών που δεν υπάρχει αλλού σε χριστιανική εκκλησία. Προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα ο τρόπος κατασκευής της και αξίζει να την επισκεφθούμε. Συνεχίζουμε για τα ορεινά χωριά της Πελοποννήσου. Αφού προσπεράσουμε το αρχοντικό κεφαλοχώρι Λεβίδι συνεχίζουμε για τον κορυφαίο ορεινό προορισμό της Αρκαδίας και το διαμάντι, το λαμπερό πετράδι του Μαινάλου την Βυτίνα. Χρόνος για να σεργιανήσουμε στην κεντρική πλατεία της, να επισκεφθούμε ( προαιρετικά) το Λαογραφικό Μουσείο, που διατηρεί τις μνήμες και την ιστορία της Βυτίνα, αλλά και να θαυμάσουμε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Βυτίνας, τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, ο οποίος είναι χτισμένος το 1846 και να περπατήσουμε στο δρόμο της Αγάπης και να ψωνίσουμε ξυλόγλυπτα, και το ξεχωριστό μέλι Μαινάλου ή χειροποίητα ζυμαρικά. Συνεχίζουμε για ένα άλλο ιστορικό χωριό της Πελοποννήσου, την Δημητσάνα, η οποία είχε καταλυτικό ρόλο την διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα του 1821. Από την Δημητσάνα προέρχονταν τα πυρομαχικά της επανάστασης, αφού τα 2 αδέρφια Σπυρίδων και Γεώργιος ανακαινίσαν τους 11 μπαρουτόμυλους που δούλευαν συνέχεια, χάρη στη βοήθεια των ορμητικών νερών του Λούσιου για την παρασκευή των απαραίτητων πυρομαχικών. Χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής και συνεχίζουμε με την απογευματινή μας επίσκεψη στο μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης. Πρόκειται για θεματικό μουσείο στο οποίο παρουσιάζονται οι τρόποι χρήσης του νερού ως πηγή ενέργειας για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων. Θα δούμε πώς λειτουργούσαν οι νεροτριβές, όπου πλένονταν τα ρούχα, ο αλευρόμυλος, το βυρσοδεψείο για την επεξεργασία των δερμάτων και φυσικά ο μπαρουτόμυλος με κοπάνια για την παραγωγή μπαρουτιού. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στη Σπάρτη. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την φωτεινή πρωτεύουσα του νομού Λακωνίας με την μακραίωνη ιστορία. Διανυκτέρευση.

  Ημέρα 3η,Κυριακή 26 Μαρτίου Σπάρτη – Σπήλαιο Κάψια – Κεφαλάρι Άργους - Ναύπλιο

  Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος και τελευταία βόλτα στην πόλη. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Κάψια Μαντινείας. Επίσκεψη στο ομώνυμο σπήλαιο (προαιρετικό). Το σπήλαιο είναι φτιαγμένο από την ίδια τη φύση. Βρίσκεται στην περιοχή του οροπεδίου της Μαντινείας και εδώ παρατηρείται το περίπλοκο σύστημα από φυσικές καταβόθρες. Ανακαλύφθηκε το 1887 ενώ οι έρευνες έφεραν στο φως θραύσματα ανθρωπίνων οστών και λυχνάρια του 5ουαι. μ.χ. Πρόκειται για ένα μαγευτικό σπήλαιο και συγκαταλέγεται στα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. Παραμονή για πλήρη ξενάγηση (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα φθάσουμε στο Κεφαλάρι Άργους. Αυτός ο αρχαιότατος τόπος λατρείας, με τον γραφικό ναό της Ζωοδόχου Πηγής, είναι ένας ειδυλλιακός, τόπος αναψυχής γύρω από τις πηγές του Ερασίνου ποταμού. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και αμέσως μετά η αναχώρηση μας για το αγαπημένο μας Ναύπλιο (όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να γευματίσουμε, όσοι επιθυμούν), για την βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια της πόλης και για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ στο λιμανάκι με την μαγευτική θέα στο Μπούρτζι. Συγκέντρωση σε προκαθορισμένη ώρα και αναχώρηση για την επιστροφή μας στο λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου.

  Ημέρα 4η,Δευτέρα 27 Μαρτίου - Άφιξη στο λιμάνι Ηρακλείου

  Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

  Επιπλέον

  • Διάρκεια : 🌞 2 Ημέρες
  • Τιμή από: €198 ανά άτομο

  Χρειάζεστε Βοήθεια?

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

  2810 335227

  online@travelid.gr

  Προτεινόμενα πακέτα

  Η γνώμη σας μετράει!

  Το Γραφείο μας

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Αρετούσας, 38

  71202, Ηράκλειο, Κρήτη

   

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  +30 2810 335228 | +30 2810 237200

  online@travelid.gr
  Travel.Id

  ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-20:00
  Σάββατο: 09:00-15:00

  Μ.Η.Τ.Ε. :1039Ε60000247601


  ΜΕΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  CALL ME
  +
  Call me!