ΓΛΩΣΣΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

πμ
από 45€
45€

Καθημερινά από Μάρτιο έως Νοέμβριο


 

Διάρκεια 3 ώρες // Έναρξη 10:00 π.μ. & 14:00 μ.μ. 


 

Η κρουαζιέρα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι  στις 10:00 και στις 14:00

Μετά από μόλις 15 λεπτά με το πλοίο, θα φτάσουμε στον κόλπο του ηφαιστείου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο νησί της Παλαιάς Καμένης για τις ιαματικές πηγές, τα περίφημα λασπόλουτρα, που σχηματίστηκαν ως αποτέλεσμα ηφαιστειακών εκρήξεων. Στον μικρό κόλπο του Αγίου Νικολάου η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται από 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου, καθώς αναμιγνύεται συνεχώς με τα θαλάσσια ρεύματα. Το σκάφος θα μείνει εδώ περίπου 30 λεπτά.


 

Αναχώρηση: η εκδρομή ξεκινά από το κεντρικό λιμάνι της Σαντορίνης (Αθηνιός) το πρωί ή από το παλιό λιμάνι στα Φηρά το μεσημέρι. Εκεί θα μας περιμένουν οι ξεναγοί της εκδρομής μας, για να μας δώσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες και να μας οδηγήσουν στο σκάφος.

Ηφαίστειο: ο πρώτος μας προορισμός θα είναι το περίφημο ηφαίστειο της Σαντορίνης! Μετά από 20 λεπτά πλεύσης, θα φτάσουμε στην προβλήτα της Νέας Καμένης. Η ξενάγηση στο ηφαίστειο (προαιρετικό) έχει κόστος 5 ευρώ ανά άτομο ως εισιτήριο εισόδου. Στη συνέχεια, θα συνεχίσουμε στην κορυφογραμμή του ηφαιστείου με τον οδηγό μας και θα μας εξηγήσει τα πάντα για την ιστορία και τη γεωλογία του ηφαιστείου. Θα μείνουμε στο ηφαιστειακό νησί για 1,5 ώρα και στο τέλος θα επιβιβαστούμε ξανά στο σκάφος μας για την επόμενη στάση.

Θερμές Πηγές:  Η επόμενη στάση μας θα είναι το νησί της Παλαιάς Καμένης όπου βρίσκονται οι περίφημες ιαματικές πηγές στη δυτική πλευρά. Ένα μέρος που είναι πραγματικά δημοφιλές για τα ιαματικά του νερά. Θα σταματήσουμε εκεί για 30 λεπτά σε απόσταση 30 μέτρων από τα ρηχά νερά της παραλίας του Αγίου Νικολάου.

Σημείωση: Για να φτάσετε στην παραλία του Αγίου Νικολάου είναι απαραίτητη η άριστη γνώση κολύμβησης.


 

Περιλαμβάνεται:

Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής

Εισιτήρια πλοίου

✅ Συνοδός εν πλω


 

Δεν περιλαμβάνεται:

Κόστος εισόδου στο ηφαίστειο (5€ ανά άτομο)

❌ Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση


 

Τρόποι πληρωμής:

  1. Απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας με την χρεωστική σας κάρτα.
  2. Στο γραφείο μας Αρετούσας 38, 1ος όροφος.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς) και αποστολή του αποδεικτικού μεταφοράς.
  4. Mέσω payment link στο mail σας, εύκολα και με ασφάλεια.

Εξόφληση κρατήσεων έως 2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: