Κάθε Πέμπτη & Σάββατο από Μαϊο έως Σεπτέμβριο
Διάρκεια 9 ώρες / Έναρξη 08:45 π.μ. – Λήξη 17:30 μ.μ
Μια εξαιρετική ευκαιρία για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών εν πλω!
Πρώτη στάση θα είναι στα σμαραγδένια πράσινα νερά της παραλίας Άντονι Κουίν, ευκαιρία για κολύμπι (περίπου 30 λεπτά).
Η δεύτερη στάση για κολύμπι θα γίνει στον κόλπο της Λίνδου, ελεύθερος χρόνος 2 ώρες και 45 λεπτά για να εξερευνήσουμε το χωριό της Λίνδου ή να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε μια από τις πιο όμορφες και διάσημες αμμουδιές της Ρόδου. Η εκδρομή δεν περιλαμβάνει ξεναγό στην Ακρόπολη της Λίνδου. Όποιος επιθυμεί να πάει στην Ακρόπολη μπορεί να το κάνει μόνος του (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της εκδρομής).
Τελευταία στάση κατά την επιστροφή στον κόλπο Τσαμπίκα, περίπου 30 λεπτά.
Τι περιλαμβάνεται:
- Παραλαβή από το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής
- Εισιτήρια πλοίου μετ ‘επιστροφής
- Συνοδός
Τι δεν περιλαμβάνεται:
- Εισιτήριο εισόδου στην Ακρόπολη της Λίνδου (12,00 ευρώ ανά άτομο / Παιδιά έως 18 ετών χωρίς χρέωση / Φοιτητές δωρεάν – Απαιτείται πάσο / Ενήλικες άνω των 65 ετών 6,00 ευρώ – απαιτείται ταυτότητα)
- Προσωπικά έξοδα
- Γεύματα & ποτά
Σημαντικές σημειώσεις
- Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 35 άτομα / Σε περίπτωση ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων, η εκδρομή μπορεί να αναβληθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κατόπιν συμφωνίας όλων των συμμετεχόντων ή να ακυρωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.
- Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιοδεία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού επιβατών ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση στον ταξιδιώτη.
- Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο συνάντησης ή παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή σας λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.