Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη

Ολοήμερη Εκδρομή στους Δελφούς! Αναχώρηση από Αθήνα

/5
80€

Καθημερινά από Απρίλιο έως Οκτώβριο


 

Αναχώρηση 08:45 π.μ. – Επιστροφή 19:00 μ.μ


 

Οι Δελφοί χαρακτηρισμένοι ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στον Ομφαλό της γης, όπως ονομάζονταν οι Δελφοί, βρισκόταν το σημαντικότερο μαντείο του αρχαιοελληνικού κόσμου, που η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, από την αρχαιότητα ακόμη, κάτι που αποδεικνύεται από τα ευρήματα των ανασκαφών που έφεραν στο φως αφιερώματα από την Συρία και την Αρμενία.

Στις πλαγιές του Παρνασσού, σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς και μεγαλοπρέπειας, βρίσκονται τα ερείπια του Ναού του Απόλλωνα, του πιο διάσημου μαντείου του αρχαίου κόσμου. θα επισκεφθούμε το Θησαυροφυλάκιο των Αθηναίων, τον Ναό του Απόλλωνα και το γεμάτο αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής γλυπτικής Μουσείο, όπως ο χάλκινος Ηνίοχος, ο διάσημος αθλητής Αγίας και η Σφίγγα. Μεσημεριανό και επιστροφή στην Αθήνα.


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Παραλαβή από το ξενοδοχείο ή από το πληρέστερο σημείο παραλαβής

✅Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο

✅ Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους

✅ Συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

❌ Μεσημεριανό (Ενήλικες 14€ / Παιδιά 7€)

❌ Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο

Παιδιά 4 έως 12 ετών, πληρώνουν 54€


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: