Διάρκεια

Ολοήμερη εκδρομή Κοιλάδα Πεταλούδων & Περιήγηση στη Χάλκη‼️

/5
από 52€
52€

Κάθε Τετάρτη από Μάιο έως Σεπτέμβριο


Διάρκεια 8 ώρες / Έναρξη 09:30 π.μ. – Λήξη 17:00 μ.μ


Αυτή η εκδρομή συνδυάζει δύο διάσημα αξιοθέατα, την κοιλάδα των πεταλούδων στη Ρόδο και το νησί της Χάλκης. Πρώτη στάση στην Κοιλάδα των Πεταλούδων όπου μπορούμε να εξερευνήσουμε την όμορφη κοιλάδα με τις χιλιάδες πεταλούδες.

Μετά την έξοδο από την κοιλάδα, η δεύτερη στάση είναι στο λιμάνι της Καμείρου Σκάλα όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για το ειδυλλιακό νησί της Χάλκης. Εκεί θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το ήσυχο νησί και την πεντακάθαρη θάλασσα.


Ενδεικτικό πρόγραμμα:

09:30 Άφιξη στην Κοιλάδα των Πεταλούδων

11:30 Αναχώρηση από το λιμάνι της Καμείρου Σκάλα για τη Χάλκη

12:30 Άφιξη στη Χάλκη

16:00 Αναχώρηση από τη Χάλκη

17:00 Άφιξη στο λιμάνι της Καμίρου Σκάλα και επιστροφή στο κατάλυμα με πούλμαν


Σημειώσεις

  • Ελάχιστοι Συμμετέχοντες 35 άτομα / Σε περίπτωση ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων, η δραστηριότητα μπορεί να αναβληθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, κατόπιν συμφωνίας όλων των συμμετεχόντων, ή να ακυρωθεί. Σε περίπτωση ακύρωσης, πλήρης επιστροφή χρημάτων
  • Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιοδεία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού επιβατών ή ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση στον ταξιδιώτη.
  • Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο συνάντησης ή παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή σας λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.
Αναχώρηση:
Επιστροφή: