Διάρκεια 🌞 Ολοήμερη
/5

ΓΛΩΣΣΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

πμ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

από 60€
60€

Καθημερινά από Απρίλιο έως Οκτώβριο


 

Διάρκεια 9 ώρες συνολικά / Διάρκεια κρουαζιέρας 6 ώρες / Έναρξη 10:00 π.μ.


 

Διασχίστε την πανέμορφη «καλντέρα» της Σαντορίνης με ένα σκάφος Glass bottom και επισκεφθείτε τα νησιά Νέα Καμένη και Θηρασιά σε αυτή την 6ωρη κρουαζιέρα. Επιβιβαστείτε στο σκάφος και περιηγηθείτε στα αξιοθέατα της Σαντορίνης. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε γύρω από τον ηφαιστειακό κρατήρα, να κολυμπήσετε στις ζεστές πηγές και να επισκεφθείτε το νησί της Θηρασιάς. Στη συνέχεια εξερευνήστε το χωριό της Οίας με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.


 

Αναχώρηση: η εκδρομή ξεκινά από το λιμάνι της Σαντορίνης. Εκεί θα σας περιμένουν οι ξεναγοί της εκδρομής μας, για να σας δώσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες και να σας καθοδηγήσουν στο σκάφος.

Ηφαίστειο: ο πρώτος μας προορισμός θα είναι το περίφημο ηφαίστειο της Σαντορίνης! Μετά από 20 λεπτά πλεύσης, θα φτάσουμε στην προβλήτα της Νέας Καμένης. Η ξενάγηση στο ηφαίστειο έχει κόστος 5 ευρώ ανά άτομο. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε στην κορυφογραμμή του ηφαιστείου με τον οδηγό μας και θα μας εξηγήσει τα πάντα για την ιστορία και τη γεωλογία του ηφαιστείου. Θα μείνουμε στο ηφαιστειακό νησί για 1,5 ώρα και στο τέλος θα επιβιβαστούμε ξανά στο σκάφος μας για την επόμενη στάση.

Θερμές Πηγές: η επόμενη στάση μας θα είναι το νησί της Παλαιάς Καμένης όπου βρίσκονται οι περίφημες ιαματικές πηγές στη δυτική πλευρά. Ένα μέρος που είναι πραγματικά δημοφιλές για τα ιαματικά του νερά. Θα σταματήσουμε εκεί για 30 λεπτά σε απόσταση 30 μέτρων από τα ρηχά νερά της παραλίας του Αγίου Νικολάου.

Θηρασιά: επόμενος σταθμός το νησί της Θηρασιάς, όπου θα μείνουμε για 2 ώρες για να το εξερευνήσουμε και να γευτούμε την αυθεντική κουζίνα της Σαντορίνης. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να περπατήσετε και στο χωριό Μανωλάς, την πρωτεύουσα της Θηρασιάς. Η θέα στη Σαντορίνη είναι εντυπωσιακή!

Οία: η περιήγηση με πλοίο θα ολοκληρωθεί στον Αθηνιό, το κεντρικό λιμάνι των Φηρών. Μετά την αποβίβασή μας θα μας περιμένει λεωφορείο για να μας μεταφέρει στο χωριό Οία, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσουμε αυτό το μαγευτικό χωριό και να θαυμάσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

 

Επιστροφή: το λεωφορείο θα μας περιμένει ξανά σε συγκεκριμένο σημείο και θα μας οδηγήσει πίσω στο σημείο παραλαβής μας.


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο διαμονής σας ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής

✅ Συνοδός

✅ Εισιτήρια πλοίου


 

 

Δεν περιλαμβάνεται:

Εισιτήριο εισόδου (5€ ανά άτομο)

❌ Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση


 

Τρόποι πληρωμής:

  1. Απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας με την χρεωστική σας κάρτα.
  2. Στο γραφείο μας Αρετούσας 38, 1ος όροφος.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς) και αποστολή του αποδεικτικού μεταφοράς.
  4. Mέσω payment link στο mail σας, εύκολα και με ασφάλεια.

Εξόφληση κρατήσεων έως 2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής.


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: