Διάρκεια 🌞 Ημερήσια

Απογευματινή Κρουαζιέρα Παλαιά & Νέα Καμένη, Θηρασιά! Αναχώρηση από Σαντορίνη

/5
105€

Καθημερινά από Μάιο έως Οκτώβριο


 

Διάρκεια 6 ώρες / Έναρξη 14:30 μ.μ.


 

Επιβιβαστείτε στο σκάφος και περιηγηθείτε στα αξιοθέατα της Σαντορίνης. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε γύρω από τον ηφαιστειακό κρατήρα, να κολυμπήσετε στις ζεστές πηγές, να επισκεφθείτε το νησί της Θηρασιάς και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα εν πλω με θέα την Οία!


 

Αναχώρηση: η εκδρομή ξεκινά από το λιμάνι της Σαντορίνης. Εκεί θα σας περιμένουν οι ξεναγοί μας, για να σας δώσουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες και να σας οδηγήσουν στο σκάφος.

Ηφαίστειο: ο πρώτος μας προορισμός θα είναι το περίφημο ηφαίστειο της Σαντορίνης! Μετά από 20 λεπτά πλεύσης, θα φτάσουμε στην προβλήτα της Νέας Καμένης. Η ξενάγηση στο ηφαίστειο έχει κόστος 5 ευρώ ανά άτομο. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε στην κορυφογραμμή του ηφαιστείου με τον οδηγό μας και θα μας εξηγήσει τα πάντα για την ιστορία και τη γεωλογία του ηφαιστείου. Θα μείνουμε στο ηφαιστειακό νησί για 1,5 ώρα και στο τέλος θα επιβιβαστούμε ξανά στο σκάφος μας για την επόμενη στάση.

Θερμές Πηγές: η επόμενη στάση μας θα είναι το νησί της Παλαιάς Καμένης όπου βρίσκονται οι περίφημες ιαματικές πηγές στη δυτική πλευρά. Ένα μέρος που είναι πραγματικά δημοφιλές για τα ιαματικά του νερά. Θα σταματήσουμε εκεί για 30 λεπτά σε απόσταση 30 μέτρων από τα ρηχά νερά της παραλίας του Αγίου Νικολάου.

Θηρασιά:  στάση κοντά στο νησί για να απολαύσουμε τη θέα. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι (30 λεπτά)

Ηλιοβασίλεμα: το τέλος της εκδρομής μας έρχεται την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Το σκάφος μας θα σταματήσει πολύ κοντά στο χωριό της Οίας όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το ξακουστό ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος θα σας προσφέρουμε δωρεάν κρασί και δείπνο.

Σημείωση: Για να φτάσετε στην παραλία του Αγίου Νικολάου είναι απαραίτητη η άριστη γνώση κολύμβησης.


 

Περιλαμβάνεται:

✅ Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο ή το πλησιέστερο σημείο παραλαβής

✅ Δείπνο εν πλω

✅ Συνοδός εν πλω

✅ Εισιτήρια πλοίου


 

Δεν περιλαμβάνεται:

❌ Εισιτήριο εισόδου (5€ ανά άτομο)

❌ Προσωπικά έξοδα


 

Εκπτώσεις:

Παιδιά έως 3 ετών, δωρεάν και ταξιδεύουν στην ίδια θέση με τους γονείς τους στο λεωφορείο

Παιδιά 4 έως 12 ετών, 50% έκπτωση

 


 

Ακυρώσεις:

2 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, δεν υπάρχουν ακυρωτικά

1 ημέρα πριν την ημέρα διεξαγωγής της εκδρομής, 100% ακυρωτικά


 

Σημειώσεις:

  1. Για κρατήσεις έως και 2 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα.
  2. Απαραίτητα στοιχεία για κρατήσεις: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση διαμονής, στοιχεία ταυτότητας.
  3. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  4. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 

Με την ολοκλήρωση της κράτησής σας θα λάβετε από εμάς στο mail που δηλώσατε την επιβεβαίωση της κράτησής σας και το Voucher της εκδρομής με όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής σας (παρακαλούμε να ελέγχετε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας).


 

Για διευκρινίσεις και κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2810 335 227 ή ηλεκτρονικώς στο online@travelid.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. με 20:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ. με 15:00 μ.μ.

Αναχώρηση:
Επιστροφή: