ΤΥΠΟΣ

ΓΛΩΣΣΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

πμ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

από 25€
25€

Καθημερινά από Μαϊο έως Οκτώβριο


Διάρκεια 4 ώρες


Απολαύστε με την οικογένεια ή την παρέα σας, έναν απογευματινό περίπατο στα φημισμένα χωριά της Έξω Μεριάς της Τήνου!


Πρόγραμμα:

Επιβίβαση σε minibus στη στάση του λεωφορείου μπροστά από το παλιό λιμάνι της Τήνου.

Ο πρώτος μας σταθμός στην περιήγησή μας θα είναι το χωριό Πύργος. Θα εξερευνήσουμε το χωριό περπατώντας στα στενά μονοπάτια και θα γευθούμε το περίφημο γαλακτομπούρεκο, ένα παραδοσιακό γλυκό στην κεντρική πλατεία του χωριού κάτω από τον περίφημο πλάτανο!

Η δεύτερη στάση θα γίνει στο χωριό Υστέρνια, όπου μπορούμε να απολαύσουμε ένα κοκτέιλ σε ένα από τα δύο μπαρ του χωριού με υπέροχη πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Φεύγοντας από το χωριό Υστέρνια θα απολαύσουμε το όμορφο ηλιοβασίλεμα. Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί με επιστροφή στην πόλη της Τήνου.


Τι περιλαμβάνεται:

  • Αγγλόφωνος τοπικός οδηγός
  • Μεταφορές με κλιματιζόμενο όχημα βάσει προγράμματος

Τι δεν περιλαμβάνεται:

  • Προσωπικά έξοδα
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
  • Παραλαβή από/προς το σημείο επιλογής σας

Σημειώσεις

  1. Το ταξιδιωτικό γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει οποιαδήποτε περιήγηση εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή ανεπαρκούς αριθμού συμμετεχόντων ή για λόγους ανωτέρας βίας 12 ώρες πριν την ώρα αναχώρησης με ειδοποίηση προς τον ταξιδιώτη.
  2. Παρακαλούμε να βρίσκεστε εγκαίρως στο σημείο παραλαβής σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παραλαβή σας λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης εκ μέρους σας, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.
Αναχώρηση:
Επιστροφή: